foto: AP/Scanpix
Eltons Džons pandēmijas laikā radījis jaunu albumu ar vairākiem populāriem mūziķiem
Eltona Džona albuma "The Lockdown Sessions" vāks.
Mūzika
2021. gada 4. septembris, 05:43

Eltons Džons pandēmijas laikā radījis jaunu albumu ar vairākiem populāriem mūziķiem

Jauns.lv

Dua Lipa, Stīvijs Vonders un Nikija Mināza ir tikai daži no viesiem, kuri kopā ar Eltonu Džonu pandēmijas laiku ir izmantojuši jaunas mūzikas radīšanai.

Jaunajā albumā “The Lockdown Sessions”, kas tiks laists klajā šī gada 22. oktobrī, piedalīsies tādi mūziķi kā Lil Nas X, “Gorillaz”, Stīvija Niksa, “Pearl Jam” solists Edijs Veders, Young Thug un citi.

“Dažas ierakstu sesijas bija jāveic attālināti, izmantojot “Zoom”, ko es, protams, nekad agrāk nebiju darījis. Atsevišķas sesijas tika organizētas ar ļoti stingriem drošības noteikumiem: kopā ar mākslinieku, bet atdalīti ar stikla sienu. Taču visu dziesmu veidošana bija patiešām interesanta un daudzveidīga, kaut kas pilnīgi atšķirīgs no visa, kas man zināms,” paiņojumā par jauno albumu stāsta Džons, vēsta “The Guardian”.

Jaunajā albumā būs atrodama arī britu elektroniskās mūzikas dueta “Pet Shop Boys” hīta “It’s a Sin” versija Eltona Džona un popgrupas “Years & Years” izpildījumā. Tāpat jaunu skanējumu Džons kopā ar Mailiju Sairusu devis leģendārās rokgrupas “Metallica” dziesmai “Nothing Else Matters”.

Albums sastāvēs no 16 dziesmām, no kurām desmit būs jaunas, iepriekš nedzirdētas oriģināldziesmas.