Austrālietis Bonē Ntvari un viņa iespaidīgie muskuļi

Austrāliešu fitnesa treneris Bonē Ntvari un viņa iespaidīgie muskuļi.

gallery icon
Trakā pasaule
2021. gada 4. septembris, 07:10

Neticami muskuļots austrālietis cenšas iegūt citplanētieša ķermeni

Jauns.lv

“Mani skolā izsmēja par to, ka esmu pārlieku kārns,” stāsta austrālietis Bonē Ntvari, kurš, sešas reizes nedēļā trenējoties, ieguvis pārdabiski muskuļotu augumu, kas jau līdzinās citplanētieša ķermenim. Viņa gurni ir divas reizes šaurāki par atlētiskajiem pleciem.

Melburnā dzīvojošais fitnesa entuziasts Bonē Ntvari ieguvis milzu popularitāti sociālajos tīklos, pateicoties savam ķermenim, kas daudziem izraisa asociācijas ar citplanētieti. 22 gadus vecais jaunietis pievērsās fitnesam pēc tam, kad skolā par viņu ņirgājās un izmēja “nenormāli kārnā” auguma dēļ.

foto: Jam Press/@bonheur_fitness / Spl/ Vida Press
Daudziem viņa ķermenis raisa asociācijas ar citplanētieti. Tas izskatās šokējoši neparasts.

Bonē Ntvari “Instagram” regulāri publisko fotogrāfijas ar savu neparasto un atlētisko torsu un īsā laikā ir iemantojis vairāk nekā 40 800 sekotāju.

Sabiedrības uzmanību piesaista viņa savdabīgais izskats. Jaunieša pleci ir gandrīz divas reizes platāki par vidukli, kas mērāms vien 66 centimetros.

Austrālietis iztiku pelna kā personīgais treneris un influenceris sociālajos tīklos. Savu ceļu pretī vizuālajām pārmaiņām pārlieku kārnais puisis aizsāka 16 gadu vecumā. Vienaudžu izsmietajam Bonē sporta zāle kļuva par dzīves galveno mērķi un motivāciju.

foto: Jam Press/@bonheur_fitness / Spl/ Vida Press
Toreiz un tagad.

Lai iegūtu un uzturētu slaidu un muskuļotu ķermeni, Ntvari sporta zāli apmeklē sešas reizes nedēļā un dienā ietur piecas sabalansētas maltītes.

“Fitness izmainīja manu dzīvi, un es ceru, ka varu izmanīt citu cilvēku dzīves motivējot arī viņus sākt,” norādījis Bonē Ntvari. “Par mani skolā ņirgājās, jo biju pārlieku kārns, bet tagad es palīdzu tūkstošiem cilvēku ar viņu fitnesa mērķiem.”

“Nekad nav par vēlu sākt,” norāda jaunais influenceris.

foto: Jam Press/@bonheur_fitness / Spl/ Vida Press

Stāstot par savu fitnesa režīmu, Ntvari norāda, ka viņam ir izstrādāti vingrojumi krūšu, plecu un tricepsu trenēšanai pirmdienās un piektdienās, savukārt otrdienās un sestdienās viņš pievēršas vingrojumiem mugurai un bicepsiem, bet trešdienas un svētdienas ir atvēlētas kāju trenēšanai.

“Man bieži jautā ‘Kā es varētu izskatīties tāpat kā tu?’ Īsa atbilde ir – trenējies gudri, nevis smagi, un esi neatlaidīgs.”

“Iemācies izturēt pareizu pozu, lai izvairītos no traumām. Pārskati savu uztura plānu, atvēli pienācīgu laiku atpūtai un viss notiks.”

“Mans treniņu režīms varētu būt mazliet par sarežģītu iesācējam, tāpēc es parasti sākumā iesaku trenēties aptuveni četras reizes nedēļā, lai dotu ķermenim pienācīgu laiku atgūties.”

22 gadus vecais Bonē jau ir ģimenes cilvēks. Pandēmijas laikā viņš kļuvis par tēvu un stāsta faniem, ka būt par tēti meitiņai esot neticami forši.

Tēmas