Pīrsa Brosnana īpašums Malibu

Aktiera Pīrsa Brosnana īpašums Malibu.

gallery icon
Slavenības
2021. gada 12. septembris, 06:12

Ieskaties Pīrsa Brosnana 100 miljonu vērtajā īpašumā

Jauns.lv

Bijušais Džeimsa Bonda lomas atveidotājs aktieris Pīrss Brosnans no nekustamo īpašumu tirgus izņēmis savu māju Malibu, par kuru prasīja 100 miljonus ASV dolāru. Iemesls šādai rīcībai bijis tāds, ka neviens potenciālais klients nav izrādījis interesi. Vai tiešām māja nav glīta, rajons nav labs vai tikai cena šķiet pārlieku augsta pat tiem, kas centus neskaita?

Aktieris, kurš reiz atveidoja leģendāro aģentu 007, savu Malibu īpašumu pārdošanā izlika pirms aptuveni gada, par to prasot apaļus 100 miljonus ASV dolāru. Tolaik tas bija astotais dārgākais īpašums nekustamo īpašumu tirgū Losandželosas apgabalā.

foto: Keith Mayhew / SOPA Images/Sipa / Vida Press
Pīrss Brosnans 2020. gada martā.

Tagad, kad pagājis jau gandrīz gads kopš īpašuma izlikšanas pārdošanā un neviens pats potenciālais klients nav izrādījis par to interesi, aktieris to atsaucis no tirgus.

Pīrsa Brosnana savrupmāja atrodas pašā okeāna krastā. Uz vairāk nekā akru (0,4 hektāri) lielā zemes gabala uzceltas divas dzīvojamās ēkas, kurās labiekārtotas piecas guļamistabas un 14 – jā, četrpadsmit – vannasistabas. Šis īpašums pazīstams ar nosaukumu “Orhideju māja”, jo projektēta Taizemes kūrorta stilā. Aktieris šāda nama celtniecībai iedvesmojās 1997. gadā, kad Taizemē filmējās bondiādes kinolentē “Tomorrow Never Dies” (“Rītdiena nemirst”).

Pīrss Brosnans ar sievu 67. dzimšanas dienā atpūšas pludmalē

gallery icon

Mājā ir labiekārtota virtuve ar pašu modernāko aprīkojumu, sava sporta zāle, mājas kinoteātris ar skaņu izolējošās sienām, luksusa spa zona un sauna.

Mājīgi un gaumīgi labiekārtotajā teritorijā ir liels sālsūdens baseins, divas stiklotas āra zonas atpūtai un maltītes ieturēšanai, milzīga – daļēji segta – teritorija ar vairākām atpūtas un ēdināšanas zonām un gāzes ugunskuru, kā arī plašs smilšu laukums, kas ved uz smilšu pludmali.

Pariss Brosnans modes skatē un ar tēti Pīrsu Brosnanu un uz sarkanā paklāja

gallery icon