Trakā pasaule
2021. gada 1. septembris, 11:35

"Prieks starp kājām" - Krievijā mērs apvainojas, jo saņem kritiku par savu "oriģinālo" pilsētas saukli

Jauns.lv

Krievijā, Stavropoles novada pilsētas Žeļeznovodskas mērs Jevgēnijs Moisējevs (kurš pilsētu sauc par "vienīgo Krievijas kūrortu ar intelektu") piedāvāja saviem "Instagram" sekotājiem jaunu saukli – "Prieks starp kājām".

Runa ir par velosipēdiem, ar kuriem daudzi vizinās pa pilsētu un tās apkārtni.

"Žeļeznovodska jau sen ir spēcīgs uroloģiskais kūrorts, bet arī velosipēds palīdz šajā lietā! Jauno aktivitāti novērtēs vīrieši, jo uzlabojot asinsriti mazā iegurņa orgānos, notiek adenomas profilakse," teikts pie mēra ieraksta.

Dažiem sauklis "Prieks starp kājām" likās divdomīgs. Citi sūdzējās, ka pilsēta ir "zaudējusi savu šiku aurojošu ne-muzikantu un pie viņiem trakojošu jauniešu" dēļ, vēsta "Meduza".

Par šādu kritiku kūrortpilsētas ar intelektu mērs arī apvainojās: "Nedārgā mūsu norūpējusies un zudusī dvēsele. Apejiet mūsu kūrortpilsētu ar apli. Šeit nav vietas neapmierinātiem neveiksminiekiem."

Moisējevs apņēmies arī turpmāk strīdēties ar komentētājiem. Viņa preses sekretāre Lilija Galējeva sarunā ar vietējo laikrakstu norāda, ka komentāri pie ieraksta par "Prieks starp kājām" – "ir citāts no anonīma konta, kas domāts iedzīvotājiem un kūrorta viesiem". Bet pēc tam piebilda, ka par Moisējeva atklātumu pilsētā "klīst leģendas".

Pēc cīņas ar komentētājiem pilsētas galva ierakstīja video saistībā ar viņam izteikto kritiku. Anonīmajiem komentētājiem viņš apsolīja "vēl ne reizi vien satikties".