"Ezīšfests 2021"

Urbānais pilsētvides festivāls "Ezīšfests 2021".

gallery icon
Mūzika
2021. gada 30. augusts, 10:00

FOTO: ļaudis enerģiski līksmo "Ezīšfestā"

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās urbānais pilsētvides festivāls "Ezīšfests 2021". Šogad Tallinas ielas radošajā kvartālā festivālu apmeklēja vairāk nekā četri tūkstoši smaidīgi, dziedoši un dejojoši dažādu mūzikas un mākslas aktivitāšu cienītāji.

Festivāla apmeklētājus priecēja plaša klāsta un dažādu gaumju muzikālās apvienības. "Audiokvartāls", piemēram, apdziedāja nākošo skatuves mākslinieku Prusaku, kurš savukārt kārtīgi iekustināja apmeklētājus ar savu bangeri "Pirmais līgā".

Īstenu "Ezīšfesta" kopkori varēja klausīties Žorža Siksnas uzstāšanās laikā, kur jau no pirmās dziesmas visi vienbalsīgi dziedāja "Muļķe sirds", kam sekoja "Genoveva" un citi visiem zināmi skaņdarbi.

Mazie Ezīšfesta "Dziesmu svētki" bija arī pie Miera skatuves, kur uzstājās jaunā viļņa šlāgergrupa "Čipsis un Dullais". Pankroka leģendu "Inokentija Mārpla" un grupas "PND" uzstāšanās laikos, protams, neiztika bez tā sauktā mošpita, matu cirtām un burtiski galvu reibinošiem virpuļiem.

Savu īpašo muzikālo garšu pasākumam piešķīra brīnišķīgās dāmas Būū un Evija Vēbere, kā arī ļoti foršie cilvēki "Very Cool People", kuri uz skatuves kāpa kopā ar Evilenu Protektori un Paulu Saiju, kā arī daudzi citi fantastiski mūziķi.

Uz Liepas skatuves uzstājās reperis Eliots, kurš vēlāk pievienojās festivāla noslēdzošajam sastāvam, "Ezīšfesta" šī gada slepenajam māksliniekam - repa supergrupai "Singapūras satīns". Par kārtīgu izdejošanos parūpējās DJ Rau bačatas nodarbībā un DJ Foxy Mandy, kuras ritmos festivāla apmeklētāji dejoja līdz pat četriem rītā.