1dienas
17stundas
38minūtes
27sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
TV

Ceļā uz kūti un vagā - šovu zvaigznes Magones dzeja top ekstremālos apstākļos

Jauns.lv

Šovu zvaigzne Magone Šutoviene rudenī faniem sola jaunu dzejas krājumu, kā arī atklāj to, ka viņu uzrunājuši grāmatu izdevēji - ir pieprasījums pēc dzejnieces biogrāfijas.

Ceļā uz kūti un vagā - šovu zvaigznes Magones dzej...

Tiesa, starp šova "Slavenības. Bez filtra" jaunās sezonas filmēšanu, viensētas kopšanu un bērnu audzināšanu ir itin grūti atrast brīvu brīdi radošām nodarbēm un grāmata top ne tik ātri kā cerēts: "Man vispār nav laika sev, dzeju saceru vai nu ravējot vai ejot uz kūti. Es esmu spiesta sacerēt ekstremālās situācijās. Nav izvēles. Darbi dzen darbus, ir jādara." saka Magone, kura jau ir izdevusi divas dzejas grāmatas, kuras iespējams iegādāties pie viņas personīgi - turklāt ar ierakstītu īpašu novēlējumu saņēmējam.

Magone Šutoviene faniem prezentē savu otro dzejas krājumu

Populārā dzejniece un TV šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene 2021. gada 26. marta vakarā savus fanus bija pulcinājusi ...

"Kad atrodas brīvs laiks, esmu nogurusi un vairāk nav spēka. Tad, kad ir iedvesma un dzejolis nāk, un ir jāizdara - sīkais sāk bļaut, meitiņai vajag pupu, bikšu nav, netīra māja, gribas ēst. Mīlīši, tā arī tā vasara ir aizgājusi un ir pienācis rudens. Un kas tad jauns noticis? Vienkārši nodzīvo savu dzīvi, darot eksistenciāli maznozīmīgas lietas, kas ir tīrīšana, mazgāšana, kārtošana. Ir tā, ka es apsēžos un sāku pārvērtēt, vai es šodien mazgāju istabu, jo kāds teica, ka ir netīra, vai uzrakstīšu grāmatai trīs dzejoļus, kas varbūt būs vērtība nākamajām paaudzēm. Ir prioritātes, izvēles. Vai man dzīvot jūsu dēļ vai priekš sevis?"

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās