TV
2021. gada 18. augusts, 06:19

Krivenchy atklāj, kāpēc nav gatavs jaunām attiecībām

Jauns.lv

Kolorītais dīdžejs un grupas "Singapūras satīns" dalībnieks Jānis Krīvēns jeb Krivenchy šobrīd jūtas ļoti vientuļš un mēģina sevi iemīlēt, kamēr prieka devu dzīvē ienes viņa četrkājainais mīlulis – sunītis Pooch.

Viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", Krivenchy neslēpa, ka pēc šķiršanās no influenceres Beta Beidz šobrīd ir brīvs no nopietnām attiecībām. Vēl vairāk, beidzamajā laikā sapratis – ja viņam kāda sieviete patīk, no viņas vajadzētu labāk turēties pa gabalu. “Es tiešām esmu mēģinājis izveidot attiecības, bet laikam vēl neesmu līdz galam pats ar sevi ticis galā. Kaut kur vienmēr sākas viens un tas pats un kaut kas manī atduras. Kamēr es nebūšu iemācījies mīlēt pats sevi, es nevarēšu mīlēt nevienu citu,” atklāti saka Jānis. Turklāt viņš ir gatavs pat atvainoties visām sievietēm, ar kurām beidzamajā laikā mēģinājis izveidot ciešāku draudzību.

Otrdienas, 17. augusta vakarā, ar jaunu sezonu pie "STV Pirmā!" skatītājiem atgriezās  sarunu šovs “Kad viņas satiekas,” kur Dagmārai Legantei-Celmiņai pievienosies trīs jaunas vadītājas – Baiba Vītiņa, Madara Biedriņa un Liene Stepena.