Slavenības
2015. gada 24. jūlijs, 19:27

Maikls Duglass: "Selfiji ir kaitinoši"

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Maikls Duglass uzskata pašbildes par "diezgan kaitinošām".

Supervaroņu filmas "Ant-Man" ("Skudrcilvēks") aktieris atklājis, ka fani bieži gribot ar viņu fotografēties. "Visi grib pašbildes!" viņš sūkstās. "Vai arī vienkārši sāk fotografēt, pirms tam pat neapjautājoties. Tas ir diezgan kaitinoši, it īpaši, ja pavadi laiku ar ģimeni un uzskati to par privātu brīdi. Un tikai tad saproti, ka trīs galdiņus tālāk kāds jau ir izvilcis no kabatas savu viedtālruni."

"Un mūsdienās viss notiek tik ātri! Atvaļinājumā pie jūras tu nepaspēsi pat noslaucīties, kad internetā jau būs tavas bildes, plunčājoties jūras viļņos. Tā nu tas tagad ir," turpināja Duglass.

Taču Duglass norāda, ka slavenību statusam esot arī gaišās puses. "Katru reizi, kad esmu nokaitināts par atpazīšanu, es atceros, cik viegli man ir rezervēt galdiņu iemīļotajā restorānā. Visam ir savi plusi un mīnusi," viņš uzsver.

70 gadus vecais Duglass ir precējies ar aktrisi Ketrīnu Zetu Džonsu. Viņiem ir 14 gadus vecs dēls Dilans un 12 gadus veca meita Kerisa. Duglasam ir 36 gadus vecs dēls Kamerons no iepriekšējām attiecībām.

LETA/Foto: EPA/LETA