foto: AP/Scanpix
Dr. Dre vecākā meita atklāj, ka ir bezpajumtniece un dzīvo nomātā automašīnā
Amerikāņu reperis un producents Dr. Dre
Mūzika
2021. gada 5. augusts, 10:01

Dr. Dre vecākā meita atklāj, ka ir bezpajumtniece un dzīvo nomātā automašīnā

Jauns.lv

Amerikāņu repera un producenta Dr. Dre (īstajā vārdā Andrē Janga) vecākā meita atklāj, ka viņa nespēj atļauties īrēt dzīvesvietu un 18 mēnešu laikā nav saņēmusi ne graša no sava tēva, vēsta DailyMail.com.

Dr. Dre ir ierakstu kompānijas “Death Row Records” bijušais līdzdibinātājs, kompāniju “Aftermath Entertainment” un “Beats Electronics” dibinātājs un izpilddirektors, kā arī reperis solo mākslinieks un producents.

38 gadus vecā Dr. Dre meita Latanja Janga šobrīd dzīvo nomātā automašīnā un strādā par šoferi ēdiena piegādātāju uzņēmumos “DoorDash” un “Uber Eats”, kā arī noliktavā, lai spētu segt visus izdevumus. Janga savu tēvu nav satikusi 18 gadus un vairākkārt ir viņam lūgusi finansiālu palīdzību.

Janga ir trīs bērnu māte un šobrīd viņa nespēj atļauties tos pilnvērtīgi uzturēt. “Mani bērni dzīvo pie maniem draugiem – viņi nedzīvo mašīnā, to daru tikai es,” repera meita stāstīja DailyMail.com. Viņa baidās zaudēt nomas mašīnu, jo nav varējusi veikt maksājumus.

Latanja Janga ir lūgusi palīdzību Dr. Dre advokātam, taču saņēmusi atbildi, ka viņš negrasās palīdzēt, jo agrāk esot runājusi par savu tēvu presē. Viņa piebilda, ka ir sāpināta dzirdēt par dāsno finansiālo vienošanos, ko šķiršanās tiesnesis šomēnes piesprieda Dr. Dre maksāt Nikolai Jangai, viņa bijušajai sievai.

Aizgājušā gada vasarā Dr. Dre šobrīd jau bijusī sieva Nikola Janga Losandželosas Augstākajā tiesā iesniedza laulības šķiršanās prasību. Šī gada jūlijā tiesa Dr. Dre piesprieda maksāt 293 306 ASV dolāru lielu ikmēneša pabalstu Nikolai līdz tā uzsāks jaunas attiecības.