Skatītāji ierodas uz koncertu "Raimonds Pauls. 4. vilnis"

2021. gada 27. jūlijā Dzintaru koncertzālē ar Raimonda Paula mūzikas programmu un krāšņu solistu parādi, kas veltīta Maestro 85. gadu ...

gallery icon
222
2021. gada 28. jūlijs, 12:35

FOTO: Vējoņi, Abu Meri un citi sabiedrībā zināmi ļaudis ierodas uz Raimonda Paula jubilejas koncertu

Jauns.lv

"Jūrmalas festivāla" atklāšanas koncertu "Raimonds Pauls. 4. vilnis" otrdien, 27. jūlijā, klātienē vēroja pilna Dzintaru koncertzāle ļaužu, un viņu vidū bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Kā jau ziņots, 27. jūlijā Dzintaru koncertzālē ar Raimonda Paula mūzikas programmu un krāšņu solistu parādi, kas veltīta Maestro 85. gadu jubilejai, koncertā "Raimonds Pauls. 4. vilnis" tika atklāts 2021. gada "Jūrmalas festivāls".

Klausītājiem bija iespēja vienā koncertā dzirdēt izcilus latviešu estrādes mūziķus – jaudīgos un daudzpusīgos dziedātājus Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu, Zigfrīdu Muktupāvelu, Maestro skatuves mūzas Laimu Vaikuli, Anci Krauzi, Dināru Rudāni, spēcīgo balsu īpašnieces Aiju Vītoliņu, Agnesi Rakovsku, grupu “Credo”, Latvijas Radio bigbendu un citus māksliniekus.

Koncerts "Raimonds Pauls. 4. vilnis"

2021. gada 27. jūlijā Dzintaru koncertzālē ar Raimonda Paula mūzikas programmu un krāšņu solistu parādi, kas veltīta Maestro 85. gadu ...

gallery icon
157

Klātienē koncertu vēroja gan kādreizējais valsts pirmais pāris Raimonds un Iveta Vējoņi, gan politiķis un ārsts Hosams Abu Meri ar sievu Lindu, gan Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Ivars Kalviņš ar dzīvesbiedri, gan šovbiznesa pārstāvji.

Bet to, kāpēc šis, visticamāk, bija viens no pēdējiem lielajiem Raimonda Paula koncertiem, lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!