Dziedātājas Jenny May vīrs izdod grāmatu par mūžīgo jaunību

gallery icon
60
2021. gada 27. jūlijs, 06:20

Dziedātājas Jenny May vīrs izdod grāmatu par mūžīgo jaunību

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā, kafejnīcas “Kas dārzā” terasē, notika latviešu dziedātājas Jenny May vīra - uzņēmēja Gata Babra - sarakstītās grāmatas "Ilggadnieks" prezentācijas pasākums.

To vadīja kolorītā Vita Baļčunaite, savukārt par muzikālo sniegumu parūpējās Jenny May un Juris Jope.

Babris, kurš pieņēmis pseidonīmu Arramirs, kopā ar krievu seno zinību mantinieku no Sibīrijas Darislavu Starikovu sarakstījis grāmatu “Ilggadnieks”, kura stāsta par mūžīgu jaunību un neierobežotu cilvēka dzīves garumu, par veiksmīgu un laimīgu dzīvi, atklājot zināšanas pilnības sasniegšanai, lai ikviens varētu rast balansu visās dzīves jomās. Grāmata sniedz ne vien pamācības par dzīvi, bet arī reālas prakses, kuras grāmatas autori ir pārbaudījuši.

Atklāšanas prezentācijā Arramirs stāstīja par dvēseles pieredzēm dažādos aspektos, par karmas tīrīšanu un seno Dievu uzlikto šifru cilvēciskajam avataram, kas ievērojami ierobežo cilvēka fiziskās miesas dzīvošanas ilgumu un veicina novecošanu. Savukārt Darislavs aicināja visus nedzīvot pagātnes atmiņās un nākotnes ilūzijās, bet gan dzīvot tagadnē, izbaudīt un radīt labus apstākļus tieši tagad un tūlīt, atspoguļoja cilvēka standarta dzīves dzīvošanu ar izsapņotu skaisto pensijas vecumu, kurš visbiežāk vēlāk neattaisnojas.

Kā tika novērots jau prezentācijas laikā, grāmatu naski vien steidza iegādāties apmeklētāji.

Šobrīd to var iegādāties "Jāņa Rozes" grāmatnīcās un grāmatnīcu tīklā "Globuss" visā Latvijā. Tāpat tā tiek virzīta uz Krievijas tirgu, un drīzumā grāmata būs pieejama arī angliski runājošo valstu tirgū, tostarp ASV, Anglijā un Austrālijā.