Basketbolists Dairis Bertāns grezni nosvin kāzas. FOTO
Daira un Innas Bertānu kāzās vedēji bija basketbolists Jānis Strēlnieks ar draudzeni Ievu Jansoni.
Slavenības
2015. gada 28. jūlijs, 13:51

Basketbolists Dairis Bertāns grezni nosvin kāzas. FOTO

Jauns.lv

Sestdien, 25. jūlijā par precētu vīru kļuvis Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns (25), kurš mijis gredzenus ar līgavu Innu Leju (25).

Precības norisinājās Valmieras novada Kocēnos, un jaunā pāra vedēji bija basketbolists Jānis Strēlnieks ar draudzeni Ievu Jansoni. Tieši Strēlniekam Bertāns ir pateicīgs par iepazīstināšanu ar mīļoto. Kāzās pāri sveica arī citi basketbolisti ar ģimenēm. Apprecoties jaunā sieva pārgāja vīra uzvārdā, kļūdama par Innu Bertāni.

Dairis savu izredzēto iepazinis Ventspilī, pirms trim gadiem bildinājis Ziemassvētkos, savu vecāku mājās Aucē. Nu jau divus gadus Dairis un Inna dzīvo Spānijā, kur latviešu basketbolists spēlē basketbola klubā „Dominion Bilbao Basket”. Jaunās sievas pamatpienākumi esot suņuka audzināšana un ēst gatavošana. Ja Dairis pieņems piedāvājumu spēlēt Krasnodaras klubā „Lokomativ”, Inna dosies līdzi arī uz Krieviju.

Pirms mēneša Inna bija braukusi Dairim līdzi uz Ameriku, kur Bertāns bija devies piedalīties NBA Vasaras līgā Sanantonio „Spurs” kluba rindās, taču precību dēļ jau drīz bija jāatgriežas dzimtenē, un basketbolistam sanāca piedalīties tikai pašos pirmajos mačos. Tā kā tagad Bertānam jātrenējas dalībai Latvijas izlases sastāvā Eiropas čempionātam basketbolā, pirmskāzu laikā izdzīvoto Amerikas braucienu abi pielīdzinājuši medusmēnesim, kurā pēc kāzām basketbola dēļ aizbraukt nav iespējas.

Ar fotogrāfijām no basketbolista Daira Bertāna un viņa mīļotās Innas kāzām sociālajos tīklos padalījušies vairāki kāzu viesi.

Dairis Bertāns un Inna Leja pirms kāzām stāsta par savu sadzīvi

Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com