Influenceru ballīte uz jumta

2021. gada 15. jūlijā uz viena no Rīgas namu jumtiem privātu vasaras ballīti influenceriem rīkoja kokteilis "Hartwall Original Long Drink".

gallery icon
45
Trakā pasaule
2021. gada 20. jūlijs, 17:47

FOTO: Samanta Tīna, Kašers un citi influenceri lustējas vasarīgā ballītē uz jumta

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļā uz viena no Rīgas namu jumtiem tika sarīkota privāta vasaras ballīti influenceriem.

Pasākuma namatēvs bija modes eksperts un influenceris Deniss Ševeļovs, kurš šajā vakarā svinēja savu dzimšanas dienu un saņēma daudz apsveikumus no klātesošajiem.

Starp pasākuma, ko bija sarīkojis kokteilis "Hartwall Original Long Drink", viesiem bija multimākslinieks un influenceris Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins (Kašers), dziedātāja Samanta Tīna, jūtūberes un influenceres Evelīna Pārkere, Lota Ulmane, influencere Jana Bruka, influencere un recepšu grāmatu autore Anna Panna (Anna Birmane), influenceris un jūtūberis Rojs Rodžers Linkevičs, zīmola" Nolo" modes dizainere Viktorija Joniene un daudzi citi.

Viesi īpaši novērtēja arī pasākuma norises vietu – jumtu, kas bija iekārtots pludmales stilā ar ērtiem zviļņiem, zaļajiem augiem, saulessargiem un saulesbrillēm, ļaujot vēl labāk sajust ballītes relaksējošo gaisotni. Pasākuma kulminācija bija enerģiskas "TikTok" dejas pirmizrāde, kurā ar entuziasmu iesaistījās liels skaits viesu, un horeogrāfiju atbilstoši pasaules "TikTok" tendencēm veidoja profesionālas horeogrāfes un dejotājas Linda Paulauska un Baiba Klints. Savukārt ballītes DJ lomā meistarīgi iejutās influencere un zīmola "Honeymoon High" dibinātāja Agnija Grigule.