Slavenības
2021. gada 20. jūlijā, 08:35

Apprecējies veselības ministrs Daniels Pavļuts

Jauns.lv

Par precētu vīru kļuvis veselības ministrs Daniels Pavļuts - viņš pagājušajā nedēļā mijis gredzenus ar savu mīļoto sievieti Elīnu Grīnhofu.

Apprecējies veselības ministrs Daniels Pavļuts...

Svinības esot bijušas klusas un intīmas, tā šodien raksta žurnāls "Privātā Dzīve". Un iemesls - Pavļuta ģimenē gaidāms pieaugums. Apprecējies politiķis atvaļinājuma laikā - 12. jūlijā viņš oficiāli devies pelnītā divu nedēļu atpūtā.

Pašreizējam veselības ministram, kas iepriekš bijis arī ekonomikas ministrs un Kultūras ministrijas valsts sekretārs, šī ir otrā laulība. No 2006. līdz 2018. gadam viņš bija precējies ar Lindu Bērziņu. Šajā laulībā dzimuši divi dēli – Edvards, kurš, tāpat kā tēvs, ir muzikāli apdāvināts un mācās Rīgas Doma kora skolā, un Leonards.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Daniels Pavļuts un viņa nu jau bijusī sieva Linda laulībā nodzīvoja 12 gadu
Daniels Pavļuts un viņa nu jau bijusī sieva Linda laulībā nodzīvoja 12 gadu

2018. gada Saeimas vēlēšanu laikā Daniela un Lindas laulība izjuka, un nākamā gada vasarā Cēsīs sarunu festivālā "Lampa" Pavļuts jau izgāja sabiedrībā ar jauno simpātiju Elīnu. 

Elīna, gluži kā viņas jaunais vīrs, ir partijas "Kustība Par!" aktīva biedre. Kustībā darbojas kopš tās dibināšanas, un nupat kandidēja pašvaldību vēlēšanās Ogres novadā. Tiesa, neveiksmīgi.