Viesnīca “Neiburgs” nosvin restorāna 12. gadadienu

Trešdien, 14.jūlijā plkst. 16:30 viesnīcā “Neiburgs” notika viesnīcas restorāna dzimšanas dienas mēneša atklāšanas svētki.

gallery icon
79
2021. gada 14. jūlijs, 20:38

FOTO: viesnīca “Neiburgs” atzīmē restorāna 12. gadadienu

Jauns.lv

Trešdien, 14.jūlijā plkst. 16:30 viesnīcā “Neiburgs” notika viesnīcas restorāna dzimšanas dienas mēneša atklāšanas svētki. Svētkos norisinājās īpaši sagatavoti solo koncerti, mākslas darbu izstāde, vasarīgs džezs, kā arī unikāls operas ārijas priekšnesums, kas tika dziedāts no viesnīcas balkona pāri Vecrīgai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Plkst. 17:00 ar īpaši sagatavotu solo koncertu akordeona pavadījumā uzstājās Latvijas Nacionālās Operas un Baleta soliste Ilona Bagele, vakara turpinājumā vasarīgās džeza noskaņās muzikāls priekšnesums kopā ar Mirage Jazz Orchestra māksliniecisko vadītāju Lauri Amantovu un džeza pianistu Vladimiru Zinčenko.

Atklāšanā arī piedalījās Purvīša balvas laureāti Katrīna Neiburga un Andris Eglītis. Notika Andra Eglīša pandēmijas laikā tapusī mākslas darbu izstāde un vakara gaitā viesiem bija iespēja ļauties sarunām ar abiem māksliniekiem.

Viesnīca “Neiburgs” savas pastāvēšanas laikā vienmēr ir atbalstījusi kultūru, piemēram, RIFF, RIBOCA, Lielais Kristaps, LNSO, LR3, Satori, kas tāpat kā viesmīlības un tūrisma nozare ir ļoti cietušas negaidītās un skarbās pandēmijas dēļ.

“Ar šīm dzimšanas dienas svinībām vēlamies apliecināt, ka esam pārdzīvojuši garo ziemu un šo vasaras sezonu pavadām ar jaunām cerībām, optimismu un prieku, ka ierastā dzīve pilsētā sāk atgriezties. Restorāns kopš atvēršanas laika ir bijis gan viesnīcas, gan mūsu pilsētas iedzīvotāju svinību un nesteidzīgu sarunu vieta”, stāsta viesnīcas “Neiburgs” pārdošanas daļas vadītāja Kristīne Neiburga. 

Līdz 14.augustam, restorāna svētku mēneša ietvaros, viesiem būs iespēja baudīt restorāna A`la carte ēdienus, kuri šo gadu laikā ir kļuvuši par klasiku, par īpašu cenu sevi varēs palutināt ar Spritz kokteiļiem (Aperol Sprtiz, Campari Spritz). Katru piektdienas un sestdienas vakaru restorānā skanēs džeza piano mūzika.

Kā iepriekš apliecināja organizatori, atklāšanas svētki noritēs stingri ievērojot Covid-19 drošības pasākumus.