Mārtiņš Meiers un Kaspars Zāle seriāla "Perfektās kāzas" uzņemšanā

Seriālā "Perfektās kāzas" aktieri Mārtiņš Meiers un Kaspars Zāle piedalās dabisko vajadzību nokārtošanas filmēšanas ainā.

gallery icon
10
Kino
2021. gada 18. jūlijs, 10:28

Kā aktieri tēlo dabisko vajadzību kārtošanu? FOTO demonstrē Kaspars Zāle un Mārtiņš Meiers

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Viesojoties Andreja Ēķa topošā seriāla "Perfektās kāzas" uzņemšanas laukumā Kuldīgā, žurnāls "Kas Jauns" piefiksējis amizantu ainu, kurā aktieri Kaspars Zāle un Mārtiņš Meiers, stalti izslējušies pie baļķu grēdas, šķietami kārto savas dabiskās vajadzības.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā zināms, bieži vien filmēšanas laukumā realitāte krietni atšķiras no tā, kas galarezultātā tiek parādīts uz ekrāna. Tā ir arī, piemēram, runājot par... nokārtošanos.

Paraugoties uz aktieriem no cita rakursa, nevis no leņķa, no kura Kasparu Zāli un Mārtiņu Meieru filmēja seriāla operators, bija redzams, kā patiesībā tiek organizēta čurāšanas aina. Proti, abi aktieri strūklu laiž, spiežot pusotra litra tilpuma ūdens pudelītes.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
“Šis triks ir vecs kā kino!” žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis režisors Andrejs Ēķis

“Šis triks ir vecs kā kino!” žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis režisors Andrejs Ēķis, piesaukdams pat vecās krievu kinofilmas, kurās čurāšanas ainas vīriešu kārtas aktieri filmējuši tieši šādā vīzē. “Ja aina jāpārfilmē trīs un pat vairāk reižu, tīri fizioloģiski cilvēks uz pasūtījuma to izdarīt nevar,” viņš paskaidro.

Seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā

Režisora Andreja Ēķa seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā 2021. gada jūnijā.

gallery icon
98

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet analītiski pētnieciskā žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!