foto: Publicitātes
Koknesē šovasar izskanēs festivāls "Vesterna nakts"
"Apvedceļš".
Mūzika
2021. gada 14. jūlijs, 09:20

Koknesē šovasar izskanēs festivāls "Vesterna nakts"

Jauns.lv

6. un 7. augustā Kokneses estrādē pirmoreiz norisināsies vasaras festivāls "Vesterna nakts".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā rīkotāji cer, ka šī kļūs par ikgadēju tradīciju un piebilst, ka vislabāk gaidāmo festivālu raksturo rindiņas no populārās grupas «Dakota» dziesmas: «Rītu mazuliet, vakaru mazliet/ Veiksmes mazuliet, vilšanos mazliet/ Skumju mazuliet, cerību mazliet/ Sapņus mazuliet, tevis mazuliet…»

Festivāla pirmajā dienā pirmie uz skatuves kāps festivāla īpašie viesi - dziedātāji Olga Rajecka un Uģis Roze, klausītājiem piedāvājot šā gada gaviļnieka - komponista Imanta Kalniņa - skaistākās dziesmas no grupas «Turaidas roze» repertuāra. Pēc koncerta – nakts balle, kurā par muzikālo pavadījumu rūpēsies grupa «Klaidonis».

Festivāla otrajā dienā programmu atklās populārā šlāgermūzikas grupa «Apvedceļš», pēc tam sekos grupas «Dakota» uzstāšanās, bet vēlāk ikviens tiks aicināts kārtīgi izdejoties ballē kopā ar grupu «Lauku muzikanti».

Festivāla vadītāja lomā iejutīsies aktieris Mārtiņš Vilsons.

Koncertus varēs apmeklēt tikai pret Covid-19 vakcinētas vai Covid-19 pārslimojušas personas, pie ieejas koncertā uzrādot atbilstošu sertifikātu (digitālā vai izdrukātā veidā), kā arī personu apliecinošu dokumentu.