Slavenības
2021. gada 6. jūlijs, 05:13

Dainis Grūbe aiziet no darba Dailes teātrī

Jauns.lv

"Tas bija smags lēmums, tas bija grūts lēmums, bet tajā pašā laikā esmu neizsakāmi priecīgs, ka esmu to izdarījis," žurnālam "Kas Jauns" teic aktieris Dainis Grūbe - viņš šovasar izlēmis aiziet no darba Dailes teātrī.

Dainis Grūbe Dailes štatā bija no 2010. gada, taču teātra izrādēs piedalījās jau kopš 2007. gada, jo 2005. gadā iestājās Dailes teātra 9. studijā, kuru beidza 2009. gadā.

foto: Publicitātes
Dainis Grūbe un Gints Andžāns izrādē "Frankenšteins".

Grūbe bija skatītāju iemīļots un arī kritiķu novērtēts aktieris, viņš 2014. un 2015. gadā ieguva "Spēlmaņu nakts" balvu nominācijā "Gada aktieris", filmējies arī daudzās kinofilmās un seriālos. Taču tagad izlēmis profesionālo karjeru vairs nesaistīt ar teātri.

foto: LETA
Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe slauka aizkustinājuma asaras, saņemot balvu nominācijā "Gada aktieris" par Benu izrādē "Izraidītie" un Song Lilingu izrādē "M. Butterfly" Dailes teātrī "Spēlmaņu nakts" laureātu apbalvošanas ceremonijā Dailes teātrī.

Daiņa stāstu par to, kā viņš sevi sācis īstenot pavisam citā jomā, meklējiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā, kur varat arī lasīt par pavisam nepatīkamu skandālu Dailes teātrī un lūkot daudz citu interesantu ziņu.