foto: Ekrānuzņēmums
"Ja ģimene tiek dalīta, tad ballītes nav!" Fēlikss Ķiģelis saviem faniem paziņo smagu lēmumu
Mūzika
2021. gada 2. jūlijs, 06:45

"Ja ģimene tiek dalīta, tad ballītes nav!" Fēlikss Ķiģelis saviem faniem paziņo smagu lēmumu

Jauns.lv

Mūziķis Fēlikss Ķiģelis sociālajā vietnē "Facebook" vērsies pie saviem atbalstītājiem, paziņojot, ka nevēlas dalīt savus fanus, tādēļ atceļ šajā vasarā plānotos koncertus.

"Te ir viena tāda lieta, kura ļoti, ļoti jund manu sirdi. Jūs jau zināt, ka kultūras sfēra ir ļoti cietusi šajā visnotaļ nejaukajā laikā. Mēs mūziķi esam ārkārtīgi noilgojušies pēc koncertiem. Jūs pat nevarat iedomāties, kā es gribu jūs satikt. 16. jūlijā man ir paredzēts tāds foršs koncerts Liepājā Fontaine Gypsy Camp, kur var ap 1000 cilvēku tikt iekšā. Fontains vispār ir ļoti lojāls pret visu šo dalīšanu - vakcinētie un nevakcinētie. Vienā pusē var iet vieni, otrā - otri. Bet tik un tā sanāk tāda nejauka lieta kā dalīšana," teikto iesāk mūziķis.

Viņš turpina: "Jūs visi, kas klausāties manu mūziku, jūs esat daļa no manas ģimenes, daļa no manas dzīves. Ja ģimene tiek dalīta, tad ballītes nav. Vecmāmiņa drīkst atnākt, bet vectētiņš - nē. Kaut kā stulbi! Tāpēc esmu pieņēmis smagu lēmumu, ka es atceļu šīs vasaras koncertus, jo tā, mīļie, tās lietas nenotiks. Tāda dalīšana var strādāt politikā, bet tas nestrādā ģimenē. Jā, mēs pazaudēsim naudiņu, bet nauda nav tas galvenais. Galvenais ir tas, kas sirdī notiek."

Jau vēstīts, ka, neskatoties uz to, ka valdība atļāvusi rīkot pasākumus, daudzi mākslinieki, tostarp Dons un Aminata tomēr nolēmuši šajā vasarā plānotos koncertus atcelt joprojām pastāvošo ierobežojumu dēļ.