Kembridžas hercogi ar dēlu princi Džordžu apmeklē futbola spēli 2021. gada jūnijā Londonā

gallery icon
7
Slavenības
2021. gada 30. jūnijs, 18:03

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams kopā ar dēlu Džordžu apmeklējuši futbola maču

Jauns.lv

Nesen Vemblija stadionā Londonā norisinājās Pasaules kausa izcīņas astotdaļfināla mačs futbolā. Tajā sacentās Anglijas un Vācijas izlases, spēle noslēdzās ar rezultātu 2:0 vietējās komandas labā. 45 000 fanu rindās bija arī Lielbritānijas karaliskās ģimenes pārstāvji: princis Viljams ar sievu Kembridžas hercogieni Ketrīnu. Viņi uz spēli bija paņēmuši līdzi arī savu vecāko dēlu - septiņgadīgo princi Džordžu.

Princis Viljams kā futbola asociācijas prezidents nevarēja palaist garām Anglijai tik nozīmīgu spēli. Viņš stadionā ieradās, ģērbies tumšā uzvalkā ar svītrainu kaklasaiti, kas simbolizēja valsts karoga krāsas – baltu, sarkanu un zilu. Kembridžas hercogiene Ketrīna bija devusi priekšroku sarkanai krāsai, izvēloties košu žaketi, ko uzvilkusi virs balta topiņa. Žaketei viņa pieskaņojusi melnas garās bikses.

foto: ddp/Sven Simon / Vida Press

Viņu dēlam princim Džordžam šis bija pirmais publiskais pasākums ļoti ilgā laika periodā. Džordžs izskatījās kā sava tēva miniatūra kopija: arī mazais princis bija ģērbts tumšā žaketē un ap kaklu apsējis svītrainu kaklasaiti.

foto: ddp/Sven Simon / Vida Press

Spēli apmeklēja arī bijušais futbolists Deivids Bekhems un dziesminieks Eds Šīrans.