foto: no "Instagram"
Modele Simona Kubasova paziņo, ka gaida mazuli
Simona Kubasova.
Slavenības
2021. gada 21. jūnijs, 09:33

Modele Simona Kubasova paziņo, ka gaida mazuli

Jauns.lv

Latviešu modele, kādreizējā skaistumkonkursu uzvarētāja Simona Kubasova-Prakaša, kas precējusies ar barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu Prakašu, ir mazuļa gaidībās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Simonas Kubasovas un Radžas Prakaša kāzas

Latviešu modeles un skaistumkonkursu dalībnieces Simonas Kubasovas un barbadosiešu izcelsmes uzņēmēja Radžas Prakaša kāzas.

gallery icon
17

18. jūnijā Simona ar vērienu nosvinēja savu 30. dzimšanas dienu, tā tika atzīmēta eksotiskajās Bahamu salās. Netrūka vieus arī no Latvijas. Simonu sveica gan vecāki, gan Simonas māsa skaistumkonkursu dalībniece un modele Diāna Kubasova.

Jubilāre ar sociālo tīklu starpniecību novēlēja sev daudz laimes 30. dzimšanas dienā - rakstot, ka šis apbrīnojamais dzīves posms ir bijis svētīts. Viņa pateicās ikvienam, kas piedalījies viņas dzīves ceļojumā un padarījis to tik īpašu. Tāpat viņa norādīja, ka ir gatava nākamai dzīves nodaļai un vēl lielākiem piedzīvojumiem…

Nākamajā dienā pēc dzimšanas dienas svinībām gaviļniece ziņoja, kā atpūšas skaistajā Bahamu salu pludmalē, bet drīz vien skaisto stāstu papildināja ar jaunumiem par ģimenes pieaugumu, publiskojot bildi, kurā redzama kopā ar vīru, un atrāda arī sonogrāfijā uzņemto fotogrāfiju. Simona savā "Instagram" profilā pavēstīja, ka Ziemassvētki šogad būs maģiski, norādot, ka mazulis gaidāms šā gada decembrī. Grūtniecības laiku topošā māmiņa sauc par laimīgāko savā dzīvē.

Skaistulītes Simonas Kubasovas lepnā dzīve Amerikā

Skaistulītes Simonas Kubasovas lepnā dzīve Amerikā.

gallery icon
23