foto: Mārtiņš Ziders
Diāna Zande savam kucēnam vadā līdzi pat gaļas gabalu
Ticians un Diāna.
Slavenības
2021. gada 24. jūnijs, 06:01

Diāna Zande savam kucēnam vadā līdzi pat gaļas gabalu

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Psihoterapeite Diāna Zande uz TV3 līgošanas Raiskumā filmēšanu atbrauca, līdzi paņēmusi savu jauno četrkājaino draugu – piecus mēnešus veco borderkolliju Ticianu, raksta žurnāls "Kas Jauns".

TV3 koncertuzveduma "Mūžam jaunais Limuzīns" filmēšana 2021. gada jūnijā

TV3 koncertuzveduma "Mūžam jaunais Limuzīns" filmēšana 2021. gada jūnijā.

gallery icon
165

Ļaudama visiem samīļot savu kucēnu, Diāna Zande atklāja, ka suņu puika uz Latviju atceļojis no Austrijas un Šveices robežas. Diāna atzina, ka kucēns tiekot rūpīgi skolots labās manierēs, un uzvedības treniņa nolūkā arī paņemts līdzi uz filmēšanos, kur liela rosība, pavairāk cilvēku un skaļa mūzika. “Lai uzzina, ka arī tā var būt, un lai pierod,” skaidroja Zande. Diānai līdzi bija prāva mugursoma, un atklājās, ka tajā ir salikts ne tikai pašai, bet arī sunim nepieciešamais. “Ūdens pudele ar trauku, lai ikvienā vietā varu viņam iedot padzerties, un rotaļlieta, ar ko paspēlēties,” viņa parādīja, pēc brīža apkārtesošos pārsteigdama un no somas izņemdama pat gaļas gabalu ar kauliņu. “Viņam tagad zobi aug, vajag panašķēties un pie viena zobiņus paasināt,” gādīgi sacīja Diāna Zande, kura ir arī saimniece trim kaķiem.

foto: Mārtiņš Ziders
Ticians.

Filmēšanas laukumā Diāna pauda prieku par satikšanos ar kādreizējiem filmēšanas kolēģiem, un jo īpaši sirsnīga un jestra parunāšanās viņai izvērtās ar savas pirms daudziem gadiem atveidotās Lāsmiņas mammu Olitu jeb aktrisi Baibu Indriksoni. Abas atminējās gan filmēšanas laiku, gan dažādus piedzīvotos kuriozus, gan citēja tekstus no filmas. Diāna gan smaidot atzinās, ka tolaik, būdama 17 gadu veca, bijusi dikti samīlējusies kādā puisī un filmējoties lielākoties domājusi par viņu.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svētku dubultnumurā!