foto: Mārtiņš Ziders
Uldis ar savu Dainu. “Paldies par laulības gadiem, mīļā!”
Uldis ar savu Dainu. “Paldies par laulības gadiem, mīļā!”
Slavenības
2021. gada 17. jūnijā, 04:33

Uldim Dumpim ar sievu 55. kāzu jubilejā ceturtais mazmazbērns

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Leģendārais aktieris Uldis Dumpis (77) ar kundzi režisori Dainu Dumpi nesen atzīmēja 55. kāzu gadadienu un nupat sagaidījuši pasaulē jau ceturto mazmazbērnu, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Uldim Dumpim ar sievu 55. kāzu jubilejā ceturtais ...

To žurnāls noskaidrojis, izvaicājot Dumpi TV3 rīkotajā pasākumā leģendārās Jāņa Streiča filmas "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" uzņemšanas vietā "Saknītēs" jeb "Bieku" mājās, kur tika pulcināti gan kādreizējie filmas varoņi, gan jauni aktieri, gatavojot koncertuzvedumu “Mūžam jaunais Limuzīns”.

TV3 koncertuzveduma "Mūžam jaunais Limuzīns" filmēšana 2021. gada jūnijā

TV3 koncertuzveduma "Mūžam jaunais Limuzīns" filmēšana 2021. gada jūnijā.

Dumpji aizvien lielākoties mīt savā lauku mājā Raiskumā, kas atrodas netālu no "Biekām" jeb "Saknītēm", kur pirms 40 gadiem tika uzņemta filma "Limuzīns Jāņu nakts krāsā".

Tā savās lauku mājās Raiskumā saimnieko aktieris Uldis Dumpis

Tā savās lauku mājās Raiskumā saimnieko aktieris Uldis Dumpis.

Tā nu Uldis Dumpis padalījies ar priecīgu jaunumu iz savas ģimenes – aprīļa vidū viņš kļuvis par vecvectētiņu jau ceturtajam mazmazbērnam. Meitenītei dots vārds Zelma, un paredzams, ka paaugoties arī viņa, tāpat kā pārējie trīs mazmazbērni, vecvectēvu sauks par Ooooo, bet vecvecmāmiņu Dainu dēvēs par Nanīti.

Kā klājas citiem leģendārā "Limuzīna" aktieriem, kā arī vēl daudzas interesantas ziņas un notikumus lūkojiet īpašajā žurnāla "Kas Jauns" Līgo dubultnumurā!