Slavenības
2021. gada 17. jūnijs, 06:03

"Spice Girls" pēc 14 gadu pārtraukuma gatavojas izdot jaunu dziesmu

Jauns.lv

Britu meiteņu grupa "Spice Girls" pirmo reizi kopš 2007. gada gatavojas izdot jaunu skaņdarbu. Bijušās dalībnieces pulcēsies kopā, lai atzīmētu grupas 25. gadadienu un par godu šim notikumam piekritušas ierakstīt pavisam jaunu dziesmu. Skaņdarbs sauksies "Feed Your Love".

2018. gadā „Spice Girls” paziņo par atkalapvienošanos

2018. gada novembrī britu meiteņu popgrupa paziņojusi par atkalapvienošanos un izsludinājusi sešu koncertu garu turneju 2019. gada vasarā.

gallery icon
18

Neraugoties uz svinīgo paziņojumu, tomēr jāatzīst, ka šo skaņdarbu nevarētu dēvēt par jaunu – tā fragments internetā nonāca jau 2016. gadā. Taču šobrīd grupa plāno ieskaņot dziesmu pilnībā un izdot to oficiāli singla formātā. Dziesmas ierakstā piedalīsies visas piecas dziedātājas. Arī populārā modes dizainere Viktorija Bekhema, kura pirms dažiem gadiem nepiedalījās nelielajā “Spice Girls” atkalapvienošanās turnejā, vien novēlēja visām kolēģēm prieku un izdošanos.

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon
29

Viktorijas ceļš pretī atpazīstamībai aizsākās tieši ar šo meiteņu grupu, tikai vēlāk sekoja viņas centieni izveidot karjeru modes industrijā, kas viņai veiksmīgi arī izdevies.

Jauno dziesmu paredzēts izdot debijas singla “Wannabe” 25. dzimšanas dienā. Ar šo dziesmu sākās “Spice Girls” slavas gājiens. Jauno kompozīciju “Feed Your Love” būs iespējams noklausīties 9. jūlijā. Balādi izpildīs Džerija Hornere (ex Halivela), Melānija Čisholma, Emma Bantone, Melānija Brauna un Viktorija Bekhema.

Grupa “Spice Girls” ir dibināta 1994. gadā un ātri izpelnījās popularitāti un fanu mīlestību. Šo mēdz uzskatīt par pirmo meiteņu grupu pasaulē, kam vēlāk sekojušas daudzas līdzīgas mūzikas apvienības. Grupas radošā darbība ilga aptuveni desmit gadus, līdz dalībnieces paziņoja par “Spice Girls” darbības beigām.

"Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts Dublinā pulcē 70 000 skatītāju

Īrijas galvaspilsētā Dublinā piektdien aizvadīts leģendārās meiteņu grupas "Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts. Lai gan oriģinālajā grupas sastāvā ir piecas dalībnieces, ...

gallery icon
14

Grupa apvienojās 2018. gadā, taču piecu dziedātāju vietā kopā sanāca vien četras. Viktorija Bekhema nolēma nepievienoties projektam. 2019. gadā grupa devās nelielā turnejā par ko sen bija sapņojuši “Spice Girls” fani. Dziedātājas uzstājās 13 koncertos, kopumā par šo mini turneju nopelnot 4,5 miljonus sterliņu mārciņu.

„Spice Girls” solistes Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā 2012. gadā

gallery icon
27