Trakā pasaule
2021. gada 16. jūnijs, 13:31

Vīrietis brīnījās, kurš dārzā izmētā mēbeles, tāpēc viņš uzstādīja novērošanas kameras

Jauns.lv

41 gadu vecais programmētājs no Grieķijas pilsētas Salonikiem sešus mēnešus nespēja saprast, kurš viņa pagalmā regulāri sarīko nekārtību. Losifs Karaianoglu bija pārliecināts, ka viņa uzticamajam sunim garām netiks pat pele, kur nu vēl huligāni.

Divus gadus vecais samojeda šķirnes suns vārdā Oskars vienmēr ir bijis priekšzīmīgs un paklausīgs, tāpēc šāda nolaidību saimnieku pārsteidza, vēsta "Metro".

foto: Ekrānuzņēmums
Losifs vēlējās noskaidrot patiesību, tāpēc viņš iegādājās videonovērošanas sistēmu.

Losifs bija neizpratnē un ilgi domāja par mīklas atrisināšanu, tāpēc viņš nolēma uzstādīt videonovērošanas kameras. Izsekošana parādīja, ka mierīgais Oskars nebūt nav tāds, kāds viņš liekas. Tiklīdz saimnieki no viņa novēršas, dzīvnieks sāk savas palaidnīgās rotaļas. Īpašu suņa naidu izpelnījušies plastmasas krēsli, ko viņš katru vakaru izmētā.

foto: Ekrānuzņēmums
Oskars ir burtiski "uzēdies" uz plastmasas krēsliem.

"Nesaprotu, ko tie viņam nodarījuši, lai nopelnītu tādu uzmanību. Viņš uz tiem pat nesēž! Viņš tos vienkārši izmētā pa pagalmu," rakstīja Losifs Karaianoglu.

Tagad Losifam jāsaskaras ar jaunu jautājumu – kā samojedu pieradināt pie dārza mēbelēm. Neskatoties uz dzīvnieka huligānisko rīcību, īpašnieks atzina, ka viņš nespēj uz viņu dusmoties. Saimnieks tikai pasmejas, jo novērošanu videokameru iegūto materiāli ir nepārspējami.