Slavenības
2021. gada 13. jūnijs, 07:13

Maikla Duglasa meitas izlaidumā 76 gadus veco aktieri notur par viņas vectētiņu

Jauns.lv

Holivudas kinozvaigžņu Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas meita Kerisa Duglasa (18) šogad absolvēja skolu. 76 gadus vecais aktieris TV šovā “The Kelly Clarkson Show” pastāstījis, ka izlaiduma pasākumā citu bērnu vecāki noturējuši viņu par Kerisas vectēvu.

Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas ģimene

gallery icon

“O, apsveicam, jūs noteikti ļoti lepojaties ar savu mazmeitu!” – citu audzēkņu vecāki nākuši klāt un apsveikuši slaveno aktieri. Pēc Maikla Duglasa teiktā, viņš juties neveikli un nepatīkami. Taču aktieris centies to neņemt pie sirds, jo galu galā šie cilvēki tikai centušies būt laipni.

Aizvadītajā gadā kādā no intervijām par savu skolā pavadīto laiku Kerisa atzina, ka bieži nākas dzirdēt “indīgas piezīmes” par sava tēva vecumu. “Man saka: ‘Pēc tevis atbraucis tavs vectētiņš’,” – pastāstījusi Kerisa.

Kerisas vecākais brālis Dilans (20) jau mācās koledžā. Maikls atzinies, ka abi ar sievu raizējoties, ka drīz viņu “ģimenes ligzdiņa” paliks tukša, bērni dosies katrs savā dzīvē. “Tas ir baisi. Patiešām. Jūs skatāties viens uz otru un tad sakāt: “Tagad mēs esam palikuši tikai divi vien, mazulīt.’”

Maiks Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar bērniem pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon

Ar filmu “Zorro maska” un “Čikāga” aktrisi Ketrīnu Zetu-Džounsu Maikls Duglass apprecējās 2000. gadā. Ketrīna ir tieši 25 gadus jaunāka par vīru (abiem ir dzimšanas diena vienā datumā). Maiklam šī ir otrā laulība, bet viņa sievai – pirmā.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Maikls Duglass ar dēlu Kameronu aizvadītā gada decembrī.

Duglasa pirmā sieva bija austrāliešu diplomāta meita Diandra Duglasa. Šajā laulībā pasaulē nāca dēls Kamerons, kuram šobrīd ir 42 gadi. Dēls jau divas reizes tēvu iecēlis vectēva godā. Kameronam ar partneri Vivjenu Taibsu ir četrus gadus veca meita Lua Izija un gadu vecs dēls Raiders.

Maikls Duglass ar dēlu Kameronu

gallery icon