Slavenības
2021. gada 12. jūnijs, 10:30

Princeses Diānas mīļāko atkal sāk dēvēt par prinča Harija tēvu

Jauns.lv

Lēdija Diāna ar savu nākamo mīļāko iepazinās dažus gadus pirms jaunākā dēla nākšanas pasaulē. Pēc priecīgajiem jaunumiem par prinča Harija un Meganas Mārklas otrā bērna piedzimšanu, princeses Diānas bijušais mīļākais Džeimsss Hjūits (63) Lielbritānijā sācis saņemt apsveikumus ar “mazmeitas piedzimšanu”, - informē “Daily Star”.

Princeses Diānas un Džeimsa Hjūita romāns ilga no 1986. gada līdz 1991. gadam. Daudzi briti uzskata, ka tieši viņš, nevis princis Čārlzs, ir Harija bioloģiskais tēvs. Lai gan Harijs piedzima 1984. gadā, kas ir divus gadus pirms oficiāli zināmā lēdijas Dī un Džeimsa Hjūita romāna sākuma, šīs sazvērestības teorijas piekritēji atzīmē Diānas jaunākā dēla un viņas mīļākā vizuālo līdzību: abi ir rudiem matiem, viņiem ir identiski deguni un vienādi smaidi.

Turpretī citi kritizē šādus minējumus un norāda, ka princis Harijs ir ļoti līdzīgs savam vectēvam princim Filipam jaunībā.

Atklājies, ka Diāna un Džeimss bija pazīstami jau 1981. gadā. Taču oficiāli zināms, ka viņu romāns aizsākās pēc tam, kad Hjūits kļuva par princeses treneri izjādēs ar zirgu. Prinča Čārlza sieva kaislīgi iemīlējās, taču laika gaitā viņa vīlās savā mīļākajā un abi izšķīrās.

Princese Diāna ar jaunāko dēlu princi Hariju

gallery icon
21

Lēdija Dī par šo romānu pati atzinās Martina Bašīra skandalozajā intervijā 1995. gadā. Toreiz viņa pirmo reizi publiski pastāstīja arī par vīra Čārlza mīļāko Kamillu Pārkeri-Boulzu.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117

Drīz pēc šīs intervijas princese Diāna un princis Čārlzs pieņēma lēmumu iet šķirtus ceļus, oficiāli šķirot laulību 1996. gadā. Savukārt gadu vēlāk princese traģiski gāja bojā autoavārijā Parīzē.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52

Princeses Diānas un prinča Čārlza kāzas 1981. gada 29. jūlijā

1981. gada 29. jūlijā visa Lielbritānija svinēja karaliskās kāzas - princis Čārlzs precējās ar princesi Diānu.

gallery icon
23

Princese Diāna un princis Čārlzs sadrūmuši

Princese Diāna un princis Čārlzs.

gallery icon
15