foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Rīgā atsākas sabiedriskā dzīve - Linda Mūrniece atklāj savu sveču līniju
Slavenības
2021. gada 9. jūnijs, 04:54

FOTO: Rīgā atsākas sabiedriskā dzīve - Linda Mūrniece atklāj savu sveču līniju

Jauns.lv

Bijusī ministre, tagad viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece otrdien, 8. jūlijā, Tērbatas ielā veikalā "Sveču istaba", kas pieder uzņēmējai Inetai Vallerei, sarīkoja savas sveču līnijas atklāšanas svētkus.

Mūrniece viesus cienāja ar glāzi šampanieša un uzkodām, netrūka arī pārsteiguma pilnu mirkļu.

Lindas Mūrnieces sveču līnijas atklāšana

Linda Mūrniece atklāj sveču līniju Tērbatas ielā.

gallery icon
56

Piemēram, garām devās radiogeiša un pasniedzēja Ieva Adamss, kura, pat nenojaušot par esošo pasākumu, Lindu sirsnīgi sveica ar līdzpaņemto ziedu zaru.

Uzņēmēja Linda Mūrniece sarunā ar portālu Jauns.lv atzina, ka pašas radītais sauklis “par mums stiprajām” ir palīdzējis ne tikai viņai pašai dažādos grūtos dzīves  brīžos, bet arī citām sievietēm. Tā nu Linda radījusi ne tikai sveču līniju “Par mums stiprajām”, bet arī sociālajā vietnē "Facebook" izveidojusi tādu pašu lapu, kurā vērsusies pie sekotājām ar aicinājumu sūtīt viņai iedvesmojošus stāstus par stiprām sievietēm. "Šo saukli arī patentēju - kā vienīgu un orģinālu,” atzīst Linda, kura nākotnē plāno ne tikai rakstīt grāmatu par šādu tēmu, bet pieļauj domu arī veidot TV raidījumu.

foto: Mārtiņš Ziders
“Pirms dažiem gadiem kāds cilvēks teica, ka man vajag sveci. Savu. Es tikai pasmaidīju un teicu, ka nav, ko uz tās likt virsū un tā tad būs tikai parasta svece... Šodien man ir sava svece un pārliecība, ka viss notiek īstajā laikā. Īpaši - tikšanās, kas iedvesmo,” saka Linda Mūrniece.

“Jau kādu laiku šķita, ka sauklis “Par mums stiprajām” ir ikdienā materializējams. Tas ir uz manas kājas tetovējuma formā jau pasen. Šodien tas ieguva pavisam reāli lietojamu ietvaru. Sveces. Stipras sveces ar stipriem aromātiem. Pateicoties "Sveču istabas" meiteņu atbalstam un idejām, tās tagad ir pieejamas arī pārdošanā pie viņām. Gribējās ballīti par godu šim, bet pagaidīsim līdz labākiem laikiem un nosvinēsim kopā, vai ne? Šodien vien - garāmejot varēja tās apraudzīt. Paldies!” Tas ir vārds, ko esmu ierakstījusi kartiņā, ko meitenes dos līdzi sveču pircējiem. Jo no sirds esmu pateicīga par atbalstu, par prieku veidot šo projektu un ļaut tam plaukt," saka Mūrniece.