Slavenības
2021. gada 9. jūnijs, 06:25

Frenks Sinatra uzskatīja, ka Merilinas Monro nāvē vainojams Kenedijs

Jauns.lv

Nesen pārdošanā nonākusi grāmata “Sinatra and Me: The Wee Small Hours” (“Sinatra un es: īsais laiks). Tās autors ir amerikāņu leģendārā dziedātāja bijušais menedžeris un tuvs draugs Tonijs Opedisano. Daudzus lasītājus satraukuši vairāki iepriekš nedzirdēti fakti par slavenā dziedoņa dzīvi.

50 gadi kopš kinoleģendas Merilinas Monro nāves

gallery icon
47

Slavenību žurnāls “People” publicējis fragmentus no jaunās grāmatas. Autors apgalvo, ka Frenks Sinatra vienmēr ar neticību izturējies pret oficiāli izvirzīto teoriju, ka Merilina Monro 1962. gada 4. augustā mūžībā devusies pēc narkotiku pārdozēšanas. “Frenks bija pārliecināts, ka viņu nogalināja. Viņš tā arī nespēja pieņemt Merilinas nāvi un ar to samierināties,” raksta Opedisano.

Sinatru un Monro nesaistīja romantiskas attiecības, viņi bijuši tikai tuvi draugi – apgalvo grāmatas autors. Merilina Frenkam esot uzticējusi visus savus noslēpumus, arī tos, kas saistīti ar viņas romānu ar Džonu Kenediju. 12. augustā bijusi ieplānota aktrises preses konference, kurā viņa gribējusi atklāt visu patiesību par savām attiecībām ar ASV prezidentu.

Sešdesmito gadu sekssimbola Merilinas Monro peldkostīmi

gallery icon
4

“Frenks uzskata, ja nebūtu izziņota šī preses konference, viņa būtu nodzīvojusi daudz ilgāk. Pēc viņa domām, Merilinas slepkavībā bijis iesaistīts Roberts Kenedijs,” raksta Tonijs Opedisano.

Merilina Monro un viņas baltā kleita no filmas "The Seven Year Itch"

gallery icon
8

Merilinas Monro pirmās fotosesijas attēli

gallery icon
4