foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Kulta seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājumā atgriezīsies arī Lieliskais vīrietis
Kriss Nots.
TV
2021. gada 27. maijs, 11:50

Kulta seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājumā atgriezīsies arī Lieliskais vīrietis

Jauns.lv

Kad tika izziņots, ka kulta seriālam "Sekss un lielpilsēta" būs jauna sezona ar teju visu to pašu aktrišu dalību, radās jautājums - vai uz ekrāna atkal redzēsim Samantas mīļoto Lielisko vīrieti, ko atveidoja Kriss Nots?

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots Maiami pludmalē

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots Maiami pludmalē.

gallery icon

Tagad gūta pavisam droša atbilde - jā!

Janvārī tapa zināms, ka reiz tik populārā "Sex and the City" ("Sekss un lielpilsēta") ērā atvērta jauna nodaļa - draudzeņu piedzīvojumi turpināsies seriālā "And Just Like That", kurā redzamas būs Sāra Džesika Pārkere, Sintija Niksone un Kristina Deivisa.

Oficiālajā preses relīzē lasāms, ka jaunais seriāls "And Just Like That" būs lūkojams "HBO Max" abonentiem, un tā veidošanā iesaistījies arī "Sex and the City" izpildproducents Maikls Patriks Kings. Jaunais seriāls balstīts uz grāmatu "Sex and the City", kā arī tik populāro seriālu.

Sākotnēji tika noliegtas runas, ka jaunajā sezonā varētu uz ekrāna būt redzams Krisa Nota atveidotais Lieliskais vīrietis, taču nu baumas, kas beidzamajā laikā aizvien pieņēmušās spēkā, radušas apstiprinājumu. Un no itin uzticama avota - par to, ka "ir sajūsmināts atkal strādāt kopā ar Krisu Notu", pavēstījis seriāla izpildproducents Maikls Patriks Kings. "Kā gan mēs varētu atvērt jaunu lappusi "Seksa un lielpilsētas" stāstā bez Lieliskā vīrieša," vaicā Kings.

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta"

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta".

gallery icon

Kriss Nots par Lieliskā vīrieša lomu seriālā ir ticis pie "Zelta globusa" balvas nominācijas, pēcāk šādu pašu godu guvis par dalību seriālā "The Good Wife".

Ja "Sex and the City" sekoja Kerijas, Mirandas, Šarlotes un Samantas piedzīvojumiem un dzīves izzināšanai laikā, kad viņām bija ap trīsdesmit gadu, tad "And Just Like That" stāstīs par triju piecdesmitgadniešu draudzību, priekiem un problēmām. Samantas, ko atveidoja Kima Ketrela, šķiet, draudzeņu pulciņā nebūs.

Zvaigžņu tērpi filmas „Sekss un lielpilsēta 2” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Seriālam būšot desmit sērijas, katra pusstundu gara.