foto: Publicitātes
Noklausies - klajā nāk dziesma "Manas tēvzemes stāsts" ar šovu zvaigznes Magones vārdiem
Dziesmas mūziku sacerējis un producējis Ainars Bumbieris, kas pats arī kompozīciju izpilda.
Mūzika
2021. gada 26. maijs, 14:04

Noklausies - klajā nāk dziesma "Manas tēvzemes stāsts" ar šovu zvaigznes Magones vārdiem

Jauns.lv

Dziedātājs Ainars Bumbieris kopā ar dzejnieci Magoni Liedeskalns, kas īstenībā ir "STV Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene, sakomponējis mūziku patriotiskam skaņdarbam "Manas tēvzemes stāsts". Dzejnieces otrais izvēlētais dziesmas nosaukums ir "Rekviēms dvēselei".

Šīs dziesmas mūziku sacerējis un producējis Ainars Bumbieris, teksta autore ir dzejniece Magone Liedeskalns. Ierakstā piedalījās pianists Anatolijs Livča, basu iespēlējis Noberts Skraucis,  sitamos instrumentus - Miķelis Vīte. Dziesmu ierakstījis, miksējis un māsterējis Rolands Makarskis, "Roland Records" studijā Rīgā.

Dziesmā dzejniece izteikusi pašas izjūtas, nodzīvoto laiku Latvijā un sirdssāpēm - cerētajiem, ilgotajiem un nepiepildītajiem Eiropas Savienības solījumiem, jo krīzes laikā nebija iespējams ne nopelnīt, ne uzkrāt jebkādus naudas līdzekļus. “Tomēr mājas sajūta aicināja atgriezties Latvijā, kad sniegotā ziemas vakarā arī radās šis teksts”, tā saka Magone.

“Izlasot šo Magones dzejoli, melodija skanēja galvā uzreiz. Pats priecājos, ka dziesma ir sanākusi tik svinīga un skaista”, turpina Ainars Bumbieris. “Šī dziesma man ir kā īsts izaicinājums un pārbaudījums. Darbs pašam ar sevi un savu pieredzi. Esmu pateicīgs par tām zināšanām,  ko apguvu jau mūzikas skolā. Tās ir noderējušas veidojot gan šī kora aranžijas, gan dziesmas noskaņu.”

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon