Slavenības
2021. gada 27. maijs, 14:20

Hercogiene Ketrīna iziet sabiedrībā teju tādā pašā tērpā kā savulaik princese Diāna

Jauns.lv

Hercogiene Ketrīna kopā ar vīru princi Viljamu devusies nelielā vizītē uz Skotiju. Vienai no vizītes dienām viņa izvēlējusies vienkrāsainu tērpu “karaliski zilajā” (“royal blue”) tonī.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams viesojas Edinburgā 2021. gada maijā

gallery icon
22

Hercogiene Ketrīna bija ģērbusies midi garuma plisētos svārkos un tādas pašas krāsas žaketē ar divu rindu pogājumu. Koptēlu viņa papildinājusi ar elegantu “clutch” somiņu smilšu krāsā. Arī apavus viņa bija pieskaņojusi somiņai.

Britu karaļnama fani uzreiz pamanījuši hercogienes Ketrīnas tērpa līdzību ar apģērbu, kādā savulaik redzēta bojā gājusī vīramāte princese Diāna. Modes interesenti atraduši Velsas princeses fotogrāfijas, kas uzņemtas 1992. gadā, un jāatzīst, ka šī apģērbu līdzība patiešām ir pārsteidzoša. Žakete ar divu rindu pogājumu, tādi paši gari svārki un tieši tāds pats zilā tonis. Pat žaketes pogas abu dāmu tērpos ir tik līdzīgas. Un abām ir smilšu krāsas “clutch” somiņas.

foto: Vida Press
Princese Diāna un princis Čārlzs vizītes laikā Dienvidkorejā 1992. gada novembrī.

Princese Diāna šo zilo tērpu bija izvēlējusies beidzamajai dienai četru dienu vizītes laikā Dienvidkorejā. Viņa tur viesojās 1992. gada novembrī vēl kopā ar vīru princi Čārlzu.

Hercogiene Ketrīna viesojas Viktorijas un Alberta muzejā Londonā 2021. gada 19. maijā

gallery icon
12

Hercogiene Ketrīna slimnīcā Londonā aplūko mākslas izstādi un dodas uz muzeju, lai prezentētu grāmatu

gallery icon
37