Viņu vainoja pie Malika aiziešanas no "One Direction". Nu viņš līgavu pametis
Pirms vairākām nedēļām Zeins Maliks un Perija Edvardsa iegādājās kopīgu māju par 3 miljoniem sterliņu mārciņu, bet īsi pēc tam Zeins atsaucis divus gadus ilgušo saderināšanos un līgavu pametis.
Slavenības

Viņu vainoja pie Malika aiziešanas no "One Direction". Nu viņš līgavu pametis

Jauns.lv

Viņu vainoja pie tā, ka Zeins Maliks (22) šā gada martā pieņēma lēmumu aiziet no populārās puišu grupas „One Direction”. Otrdien plašākai sabiedrībai kļuvis zināms, ka jau pirms divām nedēļām Zeins atsaucis saderināšanos un pametis līgavu, grupas „Little Mix” dalībnieci Periju Edvardsu (22).

Viņu vainoja pie Malika aiziešanas no "One Directi...

Īsi pēc izskanējušās ziņas par šķiršanos Perija Edvardsa kopā ar pārējām grupas „Little Mix” meitenēm piedalījās telekanāla „E!” veidotā pārraidē un centās neizrādīt šķiršanās sāpes. Jautāta kā viņa jūtas, dziedātāja nespēja noslēpt skumjas, taču saņēmās un atbildēja: „Paldies, ir labi!” Savukārt Perijas kolēģe Lī-Anna nāca palīgā šķiršanās sāpju sagrautajai draudzenei un norādīja: „Mēs par to patiešām nevēlētos runāt.”

Zeins un Perija bija kopā četrus gadus, no kuriem divus kā saderināts pāris. Negaidītā šķiršanās notikusi tikai dažas nedēļas pēc tam, kad abi kopīgi bija iegādājušies māju par 3 miljoniem sterliņu mārciņu! „Pateikt, ka Perija ir saskaitusies, ir tas pats, kas nepateikt neko,” tabloīdam „The Sun” izteicies kāds anonīms paziņa. „Viņa ir nikna.”

„Pēc visa tā, ko viņa pārdzīvojusi. Viņa aizstāvēja Zeinu, bija viņa „stiprā klints” – un tas ir veids, ka viņai tiek atmaksāts,” skaišas mis Edvardsa saziņa. „Perija ticēja, ka attiecības ir vislabākajā stadijā, kādā bijušas, tāpēc šķiršanos šobrīd ir ļoti grūti pieņemt. Viņa plānoja kāzas, uzskatot, ka abi kopā pavadīs visu atlikušo mūžu.”

Zeins pametis Periju četrus mēnešus pēc tam, kad paziņoja par lēmumu aiziet no grupas „One Direction”, lai „glābtu attiecības”.

„Perija rāda drosmīgu seju, bet iekšēji ir sagrauta,” izteicies kāds cits paziņa. „Viņa nesaprot, ko Zeins domā. Viņa aktīvi piedalīsies grupas jaunā singla reklāmas pasākumos, taču laiks publiskiem pasākumiem nevarētu būt izvelēts vēl sliktāks, īpaši, kad viņai tagad nāksies sniegt tik daudz interviju.”

Dažas dienas pirms publiski izskanējušā paziņojuma par Perijas un Zeina šķiršanos, dziedātāja ar draudzenēm atpūtās Losandželosā un centās rādīt brašu seju.
Dažas dienas pirms publiski izskanējušā paziņojuma par Perijas un Zeina šķiršanos, dziedātāja ar draudzenēm atpūtās Losandželosā un centās rādīt brašu seju.

Kāds no Zeina draugiem šķiršanos komentējis īsi. Mūziķis esot vēlējies „jaunu sākumu”. „Viņš vēlējās doties tālāk un sākt visu no jauna visos veidos,” izteicies paziņa.

Zeins un Perija sāka satikties 2011. gada decembrī pēc tam, kad bija iepazinušies šova „The X Factor” filmēšanas laukumā.

Perija jau šā gada martā bija redzēta bez saderināšanās gredzena pirkstā. Viņas pārstāvji gan noliedza nesaskaņas, apgalvojot, ka spožā rota nodota pie juveliera uzspodrināšanai. Taču dažas nedēļas vēlāk Zeins publiski atvainojās par fotogrāfiju, kurā bija nofotografēts vētrainas ballītes laikā Taizemē mīļi apskaujam Lorēnu Ričardsoni. „Piedodiet par to, kā tas izskatās,” rakstīja Zeins un vēstīja to, cik ļoti mīl Periju.

Vēl dažas dienas vēlāk Zeins paziņoja par aiziešanu no „One Direction”. Fani bija pārliecināti, ka tieši Perija pierunājusi Zeinu spert šādu soli. Dažas saniknotākās puišu grupas fanes salīdzināja Periju ar Joko Ono, leģendārā „bītla” Džona Lenona atraitni, kuru savulaik vainoja grupas „The Beatles” iziršanā.

Zeins Maliks un Perija Edvardsa

Bijušais „One Direction” dziedātājs Zeins Maliks un „Little Mix” grupas dalībniece Perija Edvardsa bija kopā četrus gadus, no kuriem divus ...


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press