Hercogiene Ketrīna viesojas Viktorijas un Alberta muzejā Londonā 2021. gada 19. maijā

gallery icon
12
Slavenības
2021. gada 21. maijs, 15:55

Lēdija sarkanā: hercogiene Ketrīna apbur ar savu nevainojamo figūru

Jauns.lv

Hercogiene Ketrīna apmeklējusi Viktorijas un Alberta muzeju Londonā, kas nule kā vēris durvis apmeklētājiem pēc pandēmijas ierobežojumu samazināšanas. Muzejs bija slēgts pusgadu. Šādai zīmīgai iziešanai sabiedrībā hercogiene izvēlējusies sarkanu mēteļkleitu, ko darinājis viņas iecienītais modes nams “Alessandra Rich” un kura vērtība mērāma 1500 sterliņu mārciņu apmērā.

Savu eleganto koptēlu Kembridžas hercogiene Ketrīna bija papildinājusi ar melnām kurpēm un pieskaņotiem aksesuāriem, kuru skaitā bija arī auskari, kas maskā vien 17 sterliņu mārciņas.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

“Domāju, ka cilvēki ir noilgojušies pēc skaistuma un iedvesmas. Šis ir brīnišķīgs laiks muzeju un galeriju apmeklējumam, jo tie nav tūristu pārpildīti. Esmu ļoti priecīga šodien būt šeit, jo īpaši tāpēc, ka mums trīs reizes jau ir nācies atcelt tikšanos Covid dēļ,” tikšanās laikā izteikusies prinča Viljama sieva.

Sentendrūsas universitātē, kur Ketrīna iepazinās ar britu troņmantinieku, viņa studēja mākslas vēsturi. Tāpēc nav brīnums, ka tieši viņai karaļnams uzticēja Viktorijas un Alberta muzeja patroneses godu. Hercogiene ir arī Nacionālās portretu galerijas patronese. Sadarbībā ar šo galerija Ketrīna pērn organizēja vērienīgu fotokonkursu, kura labākie darbi bija izstādīti galerijā un tagad ir hercogienes personīgi apkopoti un izdoti fotogrāfiju grāmatā.

Hercogiene Ketrīna slimnīcā Londonā aplūko mākslas izstādi un dodas uz muzeju, lai prezentētu grāmatu

gallery icon
37

Diena, kad hercogiene Ketrīna viesojās Viktorijas un Alberta muzejā, bija notikumiem piesātināta visai karaliskajai ģimenei. Princis Harijs un Megana Mārkla atzīmēja trešo kāzu gadadienu, princese Beatrise ar vīru Edoardo Mapelli Moci paziņoja par gaidāmu ģimenes pieaugumu. Karaliene Elizabete II noturēja virtuālu tikšanos ar Argentīnas vēstnieku, savukārt princis Čārlzs un viņa sieva Kornvolas hercogiene Kamilla turpināja vizīti Ziemeļīrijā, ko plaši atspoguļoja arī savā oficiālajā kontā sociālajos tīklos.

foto: Jonathan Buckmaster-Daily Expres/ Vida Press

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams neatliekamās medicīniskās palīdzības centrā Londonā 2021. gada martā

gallery icon
13