Slavenības
2021. gada 22. maijs, 06:44

"Labāk nomiršu mājās," - aktrise Selma Haijeka pastāsta par smago cīņu ar koronavīrusu

Jauns.lv

Meksikāņu izcelsmes Holivudas aktrise Selma Haijeka aizvadītajā gadā ļoti smagi pārslimojusi Covid-19. Turklāt situācija izvērtusies tik nopietna, ka aktrise bijusi par mata tiesu no nāves.

Holivudas zvaigznes Selmas Haijekas stils uz sarkanā paklāja

gallery icon

Cīņa ar slimību Selmai Haijekai kopumā prasījusi divus mēnešus. Aktrise atzīst - bijis brīdis, kad viņa domājusi, ka neuzveiks šo ļauno vīrusu. Holivudas dīva par pārslimoto kaiti gan nolēmusi atklāti runāt vien tagad, lai gan saslimusi jau pašā koronavīrusa pandēmijas sākumā.

Taču, neraugoties uz ārkārtīgi slikto pašsajūtu, aktrise kategoriski atteikusies doties uz slimnīcu. Viņa pavadījusi septiņas nedēļas pašizolācijā vienā no savas mājas istabām, un kādā brīdī viņai bijusi nepieciešama arī skābekļa maska.

No pludmales līdz vīnogu laukiem: Selmas Haijekas košā dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon

“Mans ārsts lūdza mani doties uz slimnīcu, jo man bija tik slikti! Es teicu: ‘Nē, paldies. Labāk nomiršu mājās’,” intervijā izdevumam “Variety” par pārdzīvoto pastāstījusi 54 gadus vecā Haijeka.

Selma Haijeka "Oskara" balvu vakarā

Selma Haijeka "Oskara" balvu vakarā.

gallery icon

Aktrise atzinusies žurnālistiem, ka tobrīd ļoti nevērīgi izturējusies pret savu veselību, taču spējusi atveseļoties, lai arī ne bez sekām. Viņa joprojām jācieš no elpas trūkuma un noguruma.

Aktrise Selmas Haijeka ar meitu Valentīnu Palomu

gallery icon

Par spīti aizvien jūtamajām Covid-19 pārslimošanas sekām, Haijeka ir atgriezusies darbā, un tas noticis jau šā gada aprīlī. Viņa sākusi darbu pie režisora Ridlija Skota jaunākās filmas “House of Gucci”, lai gan dienā daudz stundu pastrādāt nespēja sliktās pašsajūtas dēļ.

Selma Haijeka un viņas vīrs miljardieris

gallery icon