TV
2021. gada 16. maijs, 06:42

Krišnaīts Uģis Kuģis jaunībā bijis īsts ballīšu zvērs

Jauns.lv

Latvijā zināmākais krišnaīts un vēdiskais filozofs Uģis Kuģis par sevi radījis allaž ieturēta cilvēka iespaidu. Taču, kā Uģis atklājis "STV Pirmā!" realitātes šovā "Mīla burbulī", jaunības dienas, izrādās, vadījis itin vētraini.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

To viņš pastāstījis raidījuma sērijā, kurā pāri apsprieda kolorītā muzikanta Sanda Kiopa izvirzīto tēmu – ballītes, jautrība un dzīves svinēšana, kas šā brīža acīm raugoties, Uģim Kuģim lika bezcerībā saķert galvu. Kā, uzzinot raidījuma tēmu, nekavējoties uzsvēra Uģa sieva Linda, viņiem ar svētkiem ir, kā ir - Linda iet pie miera jau pulksten deviņos vakarā un alkoholu pāris nelietojot vispār.

foto: Mārtiņš Ziders
Uģis Kuģis.

Lai ari Uģis Kuģis šobrīd ignorē pasaulīgās kaislības, izklaidei viņš esot ļāvies jau kopš 14 gadu vecuma un, sasniedzis 20 gadu slieksni, sapratis - tā dzīvot vairs nevēlas. "Es biju daudz ko izmēģinājis, daudz ko redzējis un daudz ko piedzīvojis. Pliks es staigāju pa ielām, man nebija problēmu," saka Uģis un neslēpj – savulaik bez viņa klātbūtnes neesot noticis neviens alternatīvās mūzikas festivāls.

"Džins un aliņš rokās – tu biji pirmais džeks ciemā. Bet tā bija tā kultūra, kurā es izaugu, un tajā vidē bija skarba realitāte. Jo tad, kad tu neesi pārdzēries un novēmies, tu nebiji cilvēks brīžiem," piedzīvoto atminas Uģis, kurš tā laika dzīves veidu raksturo lakoniski – "novēmies, bet solīds" . Viņš arī atklāti saka – pēc tam, kad lēmis savu dzīvi krasi mainīt, teju pusgada garumā cīnījies ar uzdzīves sekām un juties slikti: "Man bija paģiras, morālas lomkas – visu laiku sapnī nāca tie tusiņi, tie cilvēki un es naktī svīdu – pusgadu reāli mocījos gluži kā narkomāns."

Kas Uģim Kuģim lika tik krasi mainīt savu dzīvesveidu un kāpēc viņš uzreiz pēc pievēršanās krišnaītu tradīcijām izšķīrās no tā laika dzīves biedrenes? Uzzini video!

Kaislīgo attiecību realitātes šovu “Mīla burbulī” skaties piektdienās, 21:00, “STV Pirmā!”.