Slavenības
2021. gada 16. maijs, 08:25

Kārtējā drūmā prognoze. Aristokrāte paziņo, ka Harija un Meganas laulība nebūs ilga

Jauns.lv

Aristokrāte un sabiedrības dāma lēdija Viktorija Herveja (44) uzskata, ka prinča Harija un Meganas Mārklas iepazīšanās laiks līdz kāzām bijis pārāk īss. Lai gan pāris jau pavisam drīz kļūs par vecākiem savam otrajam bērnam, kopīgas atvases neglābs šo laulību no iziršanas – ir pārliecināta aristokrāte.

Lēdija Viktorija Herveja, par kuru savulaik baumoja kā par karalienes dēla prinča Endrū iespējamo mīlestību, nākusi klajā ar skaļu paziņojumu par to, ka prinča Harija un Meganas Mārklas laulībai nebūs ilgs mūžs.

foto: CAMERA PRESS/Keith Mayhew / Vida Press
Lēdija Viktorija Herveja.

Viktorija, kura savulaik aizgājusi uz vienu randiņu ar Jorkas hercogu Endrū, uzskata, ka Harija un Meganas laulība ir lemta neveiksmei, jo abu “aplidošanas” laiks bijis pārāk īss un kāzās sasteigtas. Viņi viens otru vēl lāgā nebija paguvuši iepazīt.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Šī nav pirmā reize, kad lēdija Viktorija Herveja nāk klajā ar skaļiem paziņojumiem par Saseksas hercogu pāri. Viņa savulaik pauda bažas, ka Megana pēc kāzām vēlēsies atgriezties Amerikas Savienotajās Valstīs.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

“Es domāju, ka Harija un Meganas pazīšanās laiks bija par īsu. Es nesaskatu šīm attiecībām ilgu nākotni,” intervijā žurnālam “Closer” norādījusi Herveja.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

“Atceros, ka pirms kāzām padomāju – ‘Viņi apprecēsies, piedzims daži bērni..  un tad Megana gribēs atpakaļ uz Ameriku’,” atgādināja lēdija Viktorija Herveja.

Lēdija Viktorija Herveja modes skatē

gallery icon
17

Plašsaziņas līdzekļos ļoti bieži rakstīts, ka pirms Harija un Meganas kāzām princis Viljams savam jaunākajam brālim arī ieteicis nesteigties ar laulībām, par ko Harijs ļoti apvainojies. Princeses Diānas jaunākais dēls juties apbēdināts, ka Viljams nevēlas atbalstīt viņa izvēli un ļaut viņam justies laimīgam.

Lēdija Viktorija Herveja atkal parāda plikumus Kannās

Britu aristokrāte lēdija Viktorija Herveja cenšas piesaistīt apkārtējo uzmanību ar augumu atsedzošiem tērpiem. Arī šā gada Kannu kinofestivāla apmeklējums nebija ...

gallery icon
16

Biogrāfiskajā grāmatā “Finding Freedom” atrodamas sekojošas rindas. “Velti tik daudz laika, cik nepieciešams, lai iepazītu šo meiteni," princis Viljams ieteicis jaunākajam brālim.

Aristokrāte lēdija Viktorija Herveja atkal parāda par daudz

Kannu kinofestivālā aristokrāte lēdija Viktorija Herveja ir regulāra viešana, un regulāri pārsteidz klātesošos ar pārlieku pikantu tērpu izvēli.

gallery icon
7

Atgādināsim, ka lēdija Viktorija Herveja ir nelaiķa, sestā Bristoles marķīza Viktora, un viņa trešās sievas Ivonnas Mērijas Satones meita. Viņa savulaik absolvējusi universitāti un ieguvusi grādu mākslas zinātnē. Taču aristokrāte nevienu dienu nav nostrādājusi savā profesijā. Viņa ir slavena ne tikai ar savu titulu, bet arī ar kāri „zīmēties” uz sarkanā paklāja augumu ļoti atsedzošos tērpos. Viņa ielāgojusi, ka plikumi piesaista uzmanību.

Lēdija Viktorija Herveja uz „Zelta globusu” balli ierodas tikpat kā plika

gallery icon
8

Sabiedrības dāma lēdija Viktorija Herveja 2013. gada Kannu kinofestivālā

gallery icon
26