foto: ekrānuzņēmums no video
Influenceru pāris atsakās no adopcijas, jo bērnu veselu gadu nedrīkst publicēt soctīklos
Trakā pasaule
2021. gada 11. maijs, 20:44

Influenceru pāris atsakās no adopcijas, jo bērnu veselu gadu nedrīkst publicēt soctīklos

Jauns.lv

Ārvalstu influenceru pāris izraisījis sašutumu, jo atklāti atzinis, ka atteicies turpināt adopciju no Taizemes, jo bērnu veselu gadu nedrīkst publicēt sociālajos tīklos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"YouTube" zvaigznes Nikija Filipa un viņas vīrs Dans Filips iepriekš saskārušies ar īpaši plašu sekotāju uzmanību. Viņi iemidzinājuši savu suni pēc tam, kad tas sakodis pāra dēlu.

Pāris video saviem sekotājiem atklājis, ka Taizemē pastāv "īpaši likumi", kas ir spēkā 12 mēnešus pēc bērna adoptēšanas, vēsta "Mirror".

"Kad tu savāc savu bērnu, tas ir tavs bērns, bet tu nedrīksti par viņu stāstīt vai dalīties soctīklos ar attēliem, fotogrāfijām, video, jebko par viņu veselu gadu. Nikijai ir "YouTube" kanāls un mēs dalāmies ar daudz ko," sacīja Dans.

"Tas nav tikai noteikums - "O, tu nevari runāt par bērnu veselu gadu". Pati adopcija noslēdzas tikai pēc gada. Bērns dzīvos mūsu mājā gadu un tas nav mūsu bērns. Tas mums nešķiet pareizi," sacīja Dans.

Tā nu pāris nonācis pie lēmuma, ka adopcija no Taizemes tomēr nav viņiem piemērota. Nikijas Filipas "YouTube" kanālam ir 1,28 miljoni sekotāju. Viņas veidotie video saņēmuši vairākus miljonus skatījumus.