Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
VIDEO: Baiba Sipeniece pilda solījumu un lec Daugavā
foto: Publicitātes
Trakā pasaule

VIDEO: Baiba Sipeniece pilda solījumu un lec Daugavā

Jauns.lv

Kad 25. aprīlī no šova "Balss maskā" tika izbalsots TV un radio personība Māris Grigalis, viņa kolēģe Baiba Sipeniece-Gavare, kas ir šova detektīvu komandā, solījās, ka leks Daugavā. Nu viņa turējusi doto vārdu.

VIDEO: Baiba Sipeniece pilda solījumu un lec Dauga...

25. aprīlī TV3 šovā “Balss maskā” atmaskošanu piedzīvoja noslēpumainā Planētas maska, kura noslēdzošajā vakarā izpildīja šūpuļdziesmu “Sēd uz sliekšņa pasaciņa”, kas ļoti aizkustināja detektīvus.

Zem maskas bija radio "Star FM" ētera balss un TV3 rīta raidījuma “900 sekundes” laika ziņu moderators Māris Grigalis. Precīza savā minējumā bija detektīve Samanta Tīna, kura tieši pirms atmaskošanas veica savu trāpīgo minējumu, taču to apšaubīja Baiba Sipeniece-Gavare, sakot, ka: "Ja tas ir Grigalis, tad es varu stāvus ielekt Daugavā, jo es ar Grigali katru rītu satiekos! Ja tas būs viņš, tad es tiešām lekšu!"

Šova noslēgumā Planētas atmaskošana izvērtās negaidīta, jo zem maskas tiešām slēpās detektīves Baibas Sipenieces-Gavares kolēģis. Baiba, ieraugot Māri, skaļi sauca: “Grigali, tas nav iespējams! Es tev to nepiedošu nekad! Mājinieki, negaidiet mani mājās!”

Māris arī nekautrējās atbildēt uz Baibas izteikumiem: “Baibiņ, es tev varu parādīt, kurā virzienā ir Daugava – dienvidrietumi!”

Un nu Baiba ir atradusi pareizo virzienu, kā arī pildījusi savu solījumu - Daugavā ir ielēkts!