foto: Ekrānuzņēmums
Dziedātājas Jenny May vīrs sarakstījis grāmatu, kurā atklāj ilgdzīvošanas noslēpumus
Mūzika
2021. gada 7. maijs, 13:13

Dziedātājas Jenny May vīrs sarakstījis grāmatu, kurā atklāj ilgdzīvošanas noslēpumus

Jauns.lv

Talantīgās pašmāju dziedātājas Jenny May vīrs Gatis Babris telekanāla "STV Pirmā!" šova "Mīla burbulī" jaunākajā sērijā visus pārsteidzis ar šokējošu informāciju par sevi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziedātājas Jenny May un viņas mīļotā vīrieša Gata Babra kāzas

2014. gada 30. maijā Rīgas Sv. Jāņa baznīcā gredzenus mija dziedātāja Jenny May un viņas meitas Sāras tēvs Gatis Babris.

gallery icon
45

Izrādās, ka telekomunikāciju uzņēmuma vadītājs Gatis ar pseidonīmu Aramirs ir sarakstījis ezoterisku grāmatu "Ilggadnieks", kurā pievēršas šūnu atjaunošanai un citām garīgajām praksēm, kā arī atklājis "mūžīgās jaunības un pilnvērtības zināšanas."

"Tā informācija burtiski nāk. Tā apskaidrības informācija burtiski lejas no manis ārā un brīžiem es pats nesaprotu, kā es to visu zinu. Es naktī gulēju un es nevarēju arī aizmigt – man nāca visu laiku informācija un nāca tā sapratne, kāpēc viss tā notiek un kā notiek,” par grāmatas tapšanas procesu stāsta Gatis Babris un neslēpj – drīzumā atvēršot arī savu online skolu, kurā līdz ar viņu praktizēs un konsultēs vēl citi guru.

Tiesa, kamēr Jenny May jūsmo par vīra zināšanām un atklāj, ka uz savas ādas izmēģinājusi ieteiktos vingrinājumus un sapratusi - tas tiešām strādājot -, tikmēr pārējie šova kolēģi - vēdiskais filozofs Uģis Kuģis un mūziķis Horens - būs visai skeptiski noskaņoti par grāmatā paustajām atziņām un spriedīs - ja kādreiz izdot grāmatu bija milzīgs notikums un publicēti tika tik tiešām īpaši darbi, tad mūsdienās to varot izdarīt teju katrs.

Noskaties video un uzzini, kāpēc Jenny May uzskata, ka miršana patiesībā esot kā īsta svētlaime, kā arī to, ko kas, pēc Gata domām, notiek ar dvēseli pēc nāves.