Slavenības
2021. gada 6. maijs, 10:44

Bens Afleks izseko meiteni, kas atteicās ar viņu iepazīties

Jauns.lv

48 gadus vecais aktieris nonācis uzmanības centrā meitenes dēļ. Viņa noraidīja zvaigznes iepazīšanās mēģinājumu lietotnē "Raya", kas paredzēta slavenībām un bagātniekiem. Nivina Džeja vietnē "TikTok" ievietojusi videoklipu un pastāstījusi, ka viņa ar Benu Afleku atzīti par piemērotiem viens otram. Taču meitene nodomājusi, ka aktiera profils šajā lapā ir viltots un nav atbildējusi izrādītajiem uzmanības apliecinājumiem.

“Oskara” balvas laureāts nolēmis izrādīt neatlaidību un sazinājies ar sev iepatikušos meiteni arī vietnē “Instagram”. Lai pārliecinātu jauno dāmu, ka viņa lapa ir īsta, Bens ierakstījis video vēstījumu un tiešā tekstā pajautājis: “Nivina, kāpēc tu mani ignorēji? Tas taču esmu es.” Diemžēl Nivina Džeja nav precizējusi, kad noticis šis visnotaļ amizantais incidents. Komentārā pie publiskotā video, viņa uzrakstījusi tikai īsu: “Piedod, Ben”.

Internetā ne reizi vien parādījušās runas, ka pēc šķiršanās no Dženiferas Gārneres 2018. gadā Afleks nolēmis atrast jaunu mīlestību ar iepazīšanās portālu palīdzību. Taču neviens nebija gatavs “galvu likt ķīlā”, ka esošie profili patiešām pieder populārajam aktierim un tā nav tikai kāda viltvārža uzdošanās par slavenu personību.

Šā gada janvārī aktieris izšķīrās no kolēģes Anas de Armasas, ar kuru tikās nedaudz mazāk par gadu.

Bens Afleks un Ana de Armasa

gallery icon
28

Afleks un kubiešu izcelsmes aktrise Ana de Armasa sāka satikties 2020. gada sākumā. Abi iepazinās 2019. gada nogalē, kopīgi strādājot pie filmas “Deep Water”, kurā atveidoja galvenās lomas. Romāna laikā aktierus ne reizi vien “izšķīra” mediji, taču par oficiālu attiecību pārtraukšanu pāris pats paziņojis vien šā gada janvārī.

Kā ziņo slavenību žurnāls “People”, šķiršanās iniciatore bijusi Ana, kas būs redzama Džeimsa Bonda sāgas jaunākajā filmā. Aktrises paziņa apliecinājis, ka pāra attiecības esot nonākušas strupceļā un Bens un Ana paši sapratuši - “viņu mērķi ir atšķirīgi”. “Šis lēmums bija abpusējs, bet attiecības izbeigtas uz draudzīgas nots,” vārdā nenosauktā paziņas vārdus citē žurnāls “People”.

Tiek ziņots, ka viens no šķiršanās iemesliem bijis Anas nevēlēšanās pārcelties uz dzīvi Losandželosā. Savukārt Bens plāno dzīvot tikai šajā pilsētā, lai būtu tuvāk saviem trim bērniem, kuri nākuši pasaulē viņa laulībā ar aktrisi Dženiferu Gārneri.

Bens Afleks un Dženifera Gārnere ar bērniem 2015. gadā

Bens Afleks un Dženifera Gārnere apprecējās 2005. gadā un ģimenē audzina trīs bērnus – Violetu (9), Serafinu (6) un Semjuelu ...

gallery icon
13

Lai kādi būtu šķiršanās patiesie iemesli, bijušā pāra draugi apgalvo, ka Ana un Bens neizjūt viens pret otru nepatiku vai naidu un ir spējuši šķirties kā labi draugi.

Savukārt pavisam nesen Afleks manīts dziedātājas un aktrises Dženiferas Lopesas kompānijā. Kā zināms, latino dīva šā gada aprīlī atsauca saderināšanos ar bijušo beisbolistu Aleksu Rodrigesu.

Dženiferu Lopesu un Benu Afleku pirms nepilniem 20 gadiem vienoja vētrains romāns. Viņu vārds ziņu pirmajās slejās bija lasāms teju tikpat bieži kā mūsdienās informācija par britu karaļnama pārstāvjiem.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Bens Afleks un Dženifera Lopesa 2003. gadā.

Lopesa atsauca kāzas ar Afleku tikai dažas stundas pirms ceremonijas. Pāris bija kopā no 2002. gada līdz 2004. gada janvārim.

Dženiferas Lopesas vīrieši

gallery icon
6