foto: ekrānuzņēmums no video
Sieviete savāca suņus no dzīvnieku frizētavas un nespēja noticēt savām acīm. VIDEO
Trakā pasaule
2021. gada 1. maijs, 22:15

Sieviete savāca suņus no dzīvnieku frizētavas un nespēja noticēt savām acīm. VIDEO

Jauns.lv

Laikā, kad Covid-19 pandēmijas ierobežojumi visā pasaulē pamazām tiek mīkstināti, daudziem parādās iespēja doties ārpus mājas un tikt pie ilgi gaidītās frizūras. Un kamēr vairumā gadījumu šie apmeklējumi ir pozitīvi, gadās arī ne tik veiksmīgas pieredzes... Un tas attiecas arī uz dzīvnieku frizētavām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kāda sieviete savā "TikTok" kontā ievietojusi video ar suņiem pēc atgriešanās no dzīvnieku frizētavas. Un viņa nebūt nav priecīga par rezultātu.

Video sākumā suņa saimniece parāda rezultātu "pirms". Redzams, ka sunim ir visai biezs, skruļļains kažoks. Tad viņa parāda attēlu, kā sunim būtu jāizskatās pēc friziera apmeklējuma, bet mirkli vēlāk - realitāti. Abi suņi izskatās pilnīgi sveši.

"TikTok" video noskatīts vairāk nekā 159 tūkstošus reižu un saņēmis vairāk nekā 10 tūkstošus atzīmju "patīk". Simtiem cilvēku pie video atstājuši arī komentārus.

Daudzi gan neuzskata, ka frizieris būtu vainojams šādā iznākumā. Zinātāji teic, ka šāda suņa kažoks būtu jākopj vismaz reizi trīs četrās nedēļās.

Pēc atsevišķu komentētāju domām frizierim nekas cits neesot atlicis, kā vien spalvu pilnībā noskūt. Bet citi rakstīja: "Vai tu esi droša, ka tie ir tavi suņi? Izskatās pēc divām atšķirīgām šķirnēm."