foto: imago images/Sven Simon
Nomētāta seksa rotaļlieta Vācijā saceļ traci ar policijas iesaistīšanos
Ilustratīvs foto
Trakā pasaule
2021. gada 1. maijs, 07:51

Nomētāta seksa rotaļlieta Vācijā saceļ traci ar policijas iesaistīšanos

Jauns.lv

26. aprīļa vakarā Bavārijā Vācijā policija un sprādzienbīstamu objektu neitralizēšanas specvienība saņēma izsaukumu par aizdomīgu un, iespējams, eksplozīvu priekšmetu, raksta BBC.

Kā norāda amatpersonas, kāda sieviete, kura bija devusies skriet, mežā netālu no Pasavas pilsētas pamanījusi caurspīdīgā plastmasas maisiņā ietītu priekšmetu, kas līdzinājies rokas granātai.

Sieviete nekavējoties brīdinājusi policiju par atradumu, un uz mežu nosūtīta specvienība. Ierodoties notikuma vietā, eksperti ātri vien sapratuši, ka satraukums ir nepamatots.

"Pēc rūpīgas maisiņa satura pārbaudes likumsargi saprata, ka tā ir tika gumijas rotaļlieta," paziņojumā presei pavēstīja Hauzenbergas policija. "Maisā atradās arī tukša lubrikanta tūbiņa, divi neizmantoti prezervatīvi un USB kabelis."

Amatpersonas piebilda, ka pēcāk papētījuši internetā pieejamo informāciju, un viņu aizdomas apstiprinājušās -  gumijas priekšmets bijusi seksa rotaļlieta, kas veidota pēc rokas granātas modeļa.

Visi priekšmeti, kas, šķiet, neparastajā vietā atradušies jau kādu laiku, iznīcināti. Kā tie tur nonākuši, var tikai minēt, norāda likumsargi.

Zināms, ka Vācijā bieži vien tiek atrasta nesprāgusi Otrā pasaules kara munīcija. Nereti pēc šādiem atradumiem notiek masveida evakuācijas.