foto: Publicitātes
Māra Upmane-Holšteine atklāj, ka ar vīru Goran Gora iepazinusies kapu kopšanas nometnē
Jānis un Māra kopā ir jau ilgus gadus un audzina trīs bērnus.
Slavenības
2021. gada 27. aprīlis, 11:15

Māra Upmane-Holšteine atklāj, ka ar vīru Goran Gora iepazinusies kapu kopšanas nometnē

Jauns.lv

Māra Upmane-Holšteine un Jānis Holšteins-Upmanis jeb Goran Gora ir viens no šarmantākajiem pašmāju mūziķu pāriem, kas kopā ir jau ilgus gadus un audzina trīs bērnus. Taču vien retais zina, kā populārie mūziķi iepazinušies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izrādās, tas noticis Vācijā, kapu kopšanas nometnē - šo stāstu otrdienas, 27. aprīļa, vakarā viesojoties “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, plašāk būs gatava izstāstīt Māra.

“Visi vienmēr domā, ka mēs satikāmies kaut kādā beksteidžā, nē – mēs satikāmies “kapu kopšanas” nometnē un skrubinājām krustiņus no sūnām,” stāstu iesāk Māra.

foto: Publicitātes
Jānis un Māra kopā ir jau ilgus gadus un audzina trīs bērnus.

Nometnē tolaik satikušies jaunieši no dažādām pasaules valstīm un, tā kā atmosfēra bijusi ļoti sirsnīga, vairāku dalībnieku vidū uzplaukušas arī romantiskas jūtas. “Mēs nebijām vienīgais pārītis, bet bijām vienīgais pārītis, kas aizbrauca kopā uz vienu valsti. Un tajā brīdī es domāju – tas ir neticami, tas ir kolosāli!” atceras dziedātāja. Tiesa, abi tolaik esot bijuši tik jauni un ātri vien attiecības “sabojājuši” - ilgu laiku viens ar otru nav pat runājuši. Taču, par laimi, spējuši atkal atrast ceļu vienam pie otra un baudīt laimīgu ģimenes dzīvi.

Māra Upmane-Holšteine trešā bērna gaidību laikā

Dziedātāja Māra Upmane-Holšteine trešā bērna gaidību laikā.

gallery icon
16

Kā notika abu saskatīšanās, uzzini video. Bet kā Māra un Jānis nonākuši līdz domai par ģimenes dibināšanu un kādas pārmaiņas dzīvē un arī laulībā nesusi kļūšana par trīs bērnu vecākiem, Māra atklās otrdien, 27. aprīlī plkst. 21:35, “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas”.

Māra Upmane-Holšteine ar vīru Jāni Holšteinu-Upmani

gallery icon
7