Anna Rozīte. Tērps viņai, nu tiešām, foršs! FOTO
TV raidījuma „Kinomānija” vadītāja, pirmā Latvijas „Playboy” modele Anna Rozīte ar savu daili un perfekto tērpu burtiski piespieda vīriešus uz viņu vien skatīties.
Slavenības
2015. gada 14. augusts, 05:24

Anna Rozīte. Tērps viņai, nu tiešām, foršs! FOTO

Jauns.lv

TV3 sezonas atklāšanas pasākumu apmeklēja arī ilggadējā raidījuma „Kinomānija” vadītāja Anna Rozīte, kas šovasar vaļojas pēdējās dienas, jo jau nākamnedēļ gaisā ies pirmais jaunās sezonas raidījums.

Pagaidām īsti nav skaidrs – priecāties vai bēdāties -, bet jaunajā sezonā „Kinomāniju” kopā ar Annu atkal vadīs dažas atpazīstamas kompozīcijas uzrakstījušais Jānis Strapcāns. Viņu pirms dažiem gadiem „Kinomānijā” nomainīja iznesīgais kavalieris, mūziķis, meiteņu mīlulis un ielu vingrotājs Kaspars Zlidnis. Nu, notikusi atpakaļrokāde, un Zlidnis spiests raidījumu pamest, vietu dodot Strapcānam.

Neviens no puisiešiem TV3 jaunās sezonas atklāšanas rautā netika manīts, bet Anna izskatījās spoži. Viņa godam izpelnījās lieliskākā ballītes tērpa nēsātājas godu. It kā jau neko „supertruper” ekskluzīvu mugurā nebija vilkusi, bet pat dāmas ievērtēja stilīgo tērpa ansambli. Par vīriešu kārtas pārstāvju rekciju ko teikt ir lieki.

Anna Rozīte un Lauris Reiniks videoklipā „Nakts veikalā”

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders