foto: no privātā arhīva
VIDEO: ielūkojies kadros no Kaspara Kambalas kāzu dienas
Olga un Kaspars kāzu dienā.
Slavenības
2021. gada 23. aprīlis, 14:20

VIDEO: ielūkojies kadros no Kaspara Kambalas kāzu dienas

Jauns.lv

"Mēs esam apprecējušies un laimīgi, paldies visiem par apsveikumiem. Tas bija priekš mums," telekanāla "STV Pirmā!" realitātes šovā "Mīla burbulī" pirmajās izjūtās pēc nesenajām kāzām dalās Kaspars Kambala.

Viņam pievienojas sieviņa Olga un neslēpj, ka tā tik tiešām bijusi abiem ļoti īpaša diena. Kā laulātie atklāj raidījumā, pirmo kāzu nakti viņi pavadījuši greznā Jūrmalas viesnīcā, baudot suši, šampanieti un romantisku divvientulību. Taču ar medus mēnesi Kambalas pagaidām lēmuši “iepauzēt”.

Tikai trīs dienas pēc kāzām Kaspars devies atpūsties kopā ar draugiem, priecājies par dabu un nodarbojies ar kādas muižas Cīravas pusē labiekārtošanu, kamēr sieva baudīja jauno statusu, ļaujoties šopingam, pavasarīgām pastaigām un meitu kompānijai.

Noskaties video un ielūkojies kadros no Kaspara un Olgas kāzām, kā arī uzzini, kādus sveicienus jaunajam pārim sūta citi “Mīla burbulī” dalībnieki – Jenny May un vīrs Gatis Babris, Uģis un Linda Kuģi, kā arī Oksana un Andris Brīnumi.

Kaspars Kambala boksa ringā atgriežas ar uzvaru

Nesen profesionālo basketbolista karjeru noslēgušais Kaspars Kambala 40 gadu vecumā atgriezās boksa ringā. Viņš savā cīņā "LNK Fight Night 11" ...

gallery icon
185