foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Fitnesa treneris Gints Valdmanis pošas kāzām un jūsmo par līgavu
TV
2021. gada 21. aprīlis, 14:03

Fitnesa treneris Gints Valdmanis pošas kāzām un jūsmo par līgavu

Jauns.lv

"Kad mēs sagājām kopā, bijām ļoti jauni un nepieredzējuši. Tas bija ļoti superīgs laiks, un es nenožēloju neko no tā visa. Mēs bijām kopā kādos 80 ceļojumos un tad, laikam ejot, mēs vienkārši aizgājām pilnīgi katrs uz savu pusi. Pagāja kaut kāds laiks – jā, mums ir tas kopīgais, bet tie vairs nebija tie iemesli, kāpēc pārim būt kopā," trešdienas vakarā viesojoties kanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi" šķiršanās detaļas no daiļās Jutas Valdmanes komentēs fitnesa treneris Gints Valdmanis.

Fitnesa trenera Ginta Valdmaņa dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon

Pašmāju slavenākais fitnesa pāris laulībā nodzīvoja septiņus gadus un pagājušajā gadā fanus satrieca ar ziņām par šķiršanos. Atceroties šos notikumus, Gints atklāti sacīs, ka abi izšķīrušies kā pieauguši cilvēki, apsēžoties un visus jautājumus izrunājot.

Gan Juta, gan Gints nu uzsākušas attiecības ar citiem partneriem, un atlētiskais vīrietis neslēpj prieku, ka dzīve visu ir nolikusi savās vietās. “’Viss ir kārtībā, dzīve turpinās. Un man ir tiešām prieks. Viņa ir laimīga savā dzīvē, es savējā. Esam laimīgi viens par otru un ir super! Mēs vienkārši izaugām un aizgājām katrs uz savu pusi,” saka Gints. Raidījumā viņš arī neslēps – ja abi ar Jutu būtu satikušies šobrīd, viņi nekad nebūtu kopā, jo ir pārāk dažādi.

Turklāt jau drīzumā Ginta dzīvē gaidāms īpaši burvīgi notikumi – viņš gatavojas kāzām ar savu mīļoto sievieti Jekaterinu un jau vasarā kļūs par tēti.

“Visam pienāk īstais laiks un īstais cilvēks. Es jūtos nereāli labi, tiešām. Jo tas ir cilvēks, ar kuru es zinu – viņa būs superīga māte,” atklāj Gints, piebilstot, ka, lai arī viņa mīļotā ir krievu tautības, un ierasti šķiet, ka šīs dāmas ir ļoti ekspresīvas, fitnesa trenera pieredze liecina par pretējo: ”Viņa ir mierīgākais cilvēks, ko es pazīstu. Man vienmēr ir bijis baigi jāstrādā ar savām emocijām, bet būdams kopā ar viņu, es pats jūtu, ka palieku daudz mierīgāks.”

Lauris Reiniks “Pasaki to skaļi” studijā tincinās Gintu par gaidāmā bērniņa dzimumu, visādi cenšoties uzzināt, vai tas būs puisītis vai meitenīte. Gints gan neļausies Laura provokācijām un, lai arī neslēps, ka pats jau zina bērniņa dzimumu, to publiski vēl nebūs gatavs atklāt. Tiesa, par vēl kādu liktenīgu dienu gan viņš izpļāpāsies – vēl pirms mazuļa piedzimšanas viņš plāno iestūrēt laulības ostā. “Es šajā ziņā esmu vecmodīgs,” savu nostāju pauž Gints un apliecina - tieši gatavība uzņemties saistības ir tas, kas atšķir puikas no vīriešiem.

Gints “Pasaki to skaļi” raidījumā teiks dzīves vērtu paldies savam iedvesmas cilvēkam - uzņēmējai Ievai Plaudei. Ieva atzīst, ka viņai reti sakot paldies, jo bizness, vara un sieviete ir kombinācija, ko reti pieņem. Tāpat raidījuma studijā viņa atzīsies - Gints Valdmanis sākotnēji nav paticis, taču ar laiku viņš iemantojis uzticību un šobrīd Ieva no sirds priecājas par viņa jaunajām attiecībām un vasarā gaidāmo bērniņu.

Kas īsti vieno Ievu un Gintu, uzzini raidījumā “Pasaki to skaļi” trešdien, 21.aprīlī, plkst. 21:05, kanālā "360TV".