Slavenības
2021. gada 9. aprīlis, 06:44

Ketrīna Zeta-Džounsa pastāsta, kā saglabāt laulību, ja vīrs ir 25 gadus vecāks

Jauns.lv

Holivudas aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa pastāstījusi, kā izveidot veiksmīgas attiecības, ja tavs vīrs ir 25 gadus vecāks. Ar privātās dzīves noslēpumiem aktrise padalījusies intervijā žurnālam “WSJ Magazine”.

Ketrīna Zeta-Džounsa un Maikls Duglass attālināti rīkotajā “Zelta globusu 2021” ceremonijas vakarā

gallery icon

Ketrīna Zeta-Džounsa norāda, ka viņas laulībā ar aktieri Maiklu Duglasu vissvarīgākais ir humors un neviltota interese vienam par otru.

“Pirmkārt, mums kopā ir ļoti jautri. Mans vīrs ir 25 gadus vecāks par mani, tas nav noslēpums. Nebūtu normāli, ja attiecībās netiktu piedzīvoti kāpumi un kritumi. Pats svarīgākais ir mīlestība un cieņa. Un mēs nekad, nekad neesam pazaudējuši humora izjūtu un izbaudām viens otra sabiedrību,” veiksmīgas laulības noslēpumā padalījusies aktrise.

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa „Movies For Grownups Awards” ceremonijā

gallery icon

Ketrīna arīdzan atzīmējusi, ka aktiera darba elastīgais grafiks ļauj viņiem pēc iespējas vairāk laika pavadīt vienam ar otru. “Atšķirībā no daudziem pāriem, mums nekad nav bijis pilnas slodzes darbs no deviņiem līdz pieciem. Mēs vai nu strādājam, vai atpūšamies. Līdz ar to mūsu attiecībās ir bijis daudz laika, kad varējām būt tikai divi vien,” paskaidro aktrise.

Sarunas noslēgumā Zeta-Džounsa atzinusi, ka abu kopdzīves laikā tieši humora izjūta palikusi nemainīga.

Ketrīnas Zetas–Džounsas un Maikla Duglasa ģimenes dzīve

gallery icon

Atgādināsim, ka Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa iepazinās 1998. gadā, bet 2000. gada novembrī apprecējās. Divdesmit gadu ilgās kopdzīves laikā pāris ir uzaudzinājis divus bērnus. Dēls Dilans Maikls nāca pasaulē 2000. gadā, bet meita Kerisa Zeta piedzima 2003. gadā.

Maiks Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar bērniem pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon