Slavenības
2021. gada 8. aprīlis, 06:15

"Raudāju divas nedēļas," Britnija Spīrsa komentē dokumentālo filmu par viņas aizbildnību

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (39) izdevumam uzticējusi savas pārdomas un pārdzīvojumus, kādus viņai raisījusi jaunā dokumentālā filma, kurā stāstīts par daudzu gadu garumā ieilgušo aizbildnību, kas uzticēta viņas tēvam. Filma “Framing Britney Spears” izsaukusi plašu rezonansi un kustības “FreeBritney” (Atbrīvojiet Britniju) jaunu vilni, kam šajā reizē pievienojušās arī vairākas slavenības. Aizvien vairāk cilvēku pārliecinās par to, ka Britnija Spīrsa jau sen nekontrolē pati savu dzīvi un ir atkarīga no sava tēva Džeimija Spīrsa.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

Britnija Spīrsa savā “Instagram” kontā publiskojusi video, kurā redzama, dejojam grupas “Aerosmith” dziesmas “Crazy” pavadībā. Šo video viņa papildinājusi ar komentāru saviem faniem. Britnija atzinusies, ka nav pilnībā noskatījusies plašu ažiotāžu izraisījušo dokumentālo filmu, taču ar redzēto viņai pieticis, lai izdarītu secinājumus.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

“Man bija liels kauns, ka mani parādīja tādā gaismā. Es raudāju divas nedēļas… es aizvien dažkārt raudu!” – atklājusi Spīrsa. “Mana dzīve vienmēr bijusi iemesls baumām, man vienmēr ir sekots un esmu vērtēta. Visu savu dzīvi esmu uzstājusies cilvēkiem, noliekot sevi visu apskatei. Mani vienmēr kritizēja, apvainoja un nostādīja neērtās situācijās presē. Un tas notiek aizvien.”

Savu ierakstu Britnija noslēgusi ar pozitīvu piezīmi. “Es neesmu šeit, lai būtu ideāla. Pilnība ir garlaicīga. Esmu šeit, lai dotu labestību.”

Britnijas Spīrsas uzstāšanās festivālā Lasvegasā

gallery icon
13

Dziedātāja ar tiesas palīdzību cenšas panākt, lai tēvam atņemtu visas aizbildņa pilnvaras un atbrīvotu no šī pienākuma, taču pagaidām viņai tas neizdodas. Taču Britnijai šogad panākusi, ka aizbildnība ir noteikta kā dalīta. Par popzvaigznes finansēm tagad ir atbildīgs viņas tēvs Džeimijs Spīrss un trasta kompānija.

foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/ Vida Press

Vairāki dziedātājas fani pauduši savas aizdomas, ka netic, ka Britnija pati pārvalda savu “Instagram” blogu, līdz ar to dziedātājas atklāsmes saistībā ar dokumentālo filmu, izsaukušas aizdomas sociālo tīklu lietotāju vidū.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13