foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktrises Agnese Zeltiņa un Zane Vaļicka viena otru dēvē par dvēseļu māsām
Agnese un Zane ir draudzenes jau vairākus gadus.
TV
2021. gada 7. aprīlis, 15:33

Aktrises Agnese Zeltiņa un Zane Vaļicka viena otru dēvē par dvēseļu māsām

Jauns.lv

Dzīvesprieks, sievišķība, draudzība un īstas emocijas šovakar valdīs kanāla "360TV" raidījuma "Pasaki to skaļi" studijā, jo Elīna Fīrmane un Lauris Reiniks satiksies ar divām draudzenēm.

foto: Publicitātes
Agnese Zeltiņa "Pasaki to skaļi" studijā.

Aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa ir ļoti iedvesmojoša, skaista un pašpietiekama sieviete, palīdzot par tādām kļūt arī citām dāmām. Viņa mīļus pateicības vārdus veltīs savai labākajai draudzenei, dvēseles radiniecei un aktrisei Zanei Vaļickai. Lai gan abas tiešām ir lielas sirdsdraudzenes, viņa atzīsies, ka pat nav varējusi iedomāties, ka tieši Agnese būs izvēlējusies viņu kā cilvēku, kam skaļi pateikt “paldies”. Abām sievietēm satiekoties, viņas no sirds apraudāsies, aizkustinot arī šova vadītājus.

“Gribu teikt paldies par draudzību. Par to, ka man esi,” uzrunājot draudzeni, sacīs Agnese un, nespējot valdīt asaras, steigs jokot – vai tik raidījuma studijā nav palaista asaru gāze. “Viņa ir lauva. Un tas ir visās nozīmēs. Viņa ir karaliene. Un viņai ir tāda ģimene, tādas vērtības, kas man ir ļoti svarīgas. Viņa ir tas cilvēks, uz kuru var paļauties par 200 procentiem, un tādu ir ļoti, ļoti liels retums. Viņa ir mūžīga vērtība, par to paldies," tā Agnese.

foto: Publicitātes
Zane Vaļicka "Pasaki to skaļi" studijā.

Šajos laikos draudzībai ir īpaša vērtība, tā ir jākopj un jānovērtē - tas Agnesei un Zanei ir lieliski izdevies. Dāmas neslēps, ka ir piedzīvojušas arī krīzes periodu, kurā sapratušas, ka kopīgu biznesu abas nevar veidot. Taču pats galvenais, ka sievietes spējušas atkal atrast ceļu vienai pie otras un saglabāt patiesi dziļas attiecības.

Kā abas iepazinušās un kāpēc sevi dēvē par “dvēseļu māsām”, uzzini video.